Євробачення - 2009

Автор Juha, 13:46, 25 Січень 2009

Попередня тема - Наступна тема

Кого варто відправити на Євробачення-2009

Світланна Лобода
гурт "Нікіта"
гурт "ВВ"
Вася Бондарчук
Михайло Поплавський
Ваш варіант

Juha

Євробачення - 2009 пройде в Москві в травні цього року. Уже більшість країн заявили про участь. Планується, що в цьому році буде рекордна їх кліькість. Латвія зразу відмовилася від участь через фінансову кризу, але вже кажуть, що появилися надія і шукають фінансування. А Турція вже визначилася навіть з представником, але ще також не знайшла гроші. 
Щодо України, то в нас уже почали приймати заявки від українських артистів. Серед яких найвідоміші це Світлана Лобода, гурти "ВВ", "Нікіта" та Вася Бондарчук. Потап і Каменських, про яких багато говорили, що вони будуть намагатися попасти на конкурс, заявку ще не подали.

Я пропоную провести наше власне голосування. Ну й почати обговорення.

Juha

Що стосується мене, то кандидатуру Лободи я б зразу відкинула. Вона гарна дівчина, але гарних дівчат крім неї там ще буде не одна. Бондарчук - хто це :?: Що стосується "Нікіти", то тут варто подумати. Вони співати не вміють - це факт, але врахуючи популярність Даши і їхній стиль, то вони можуть зробити фурор своїм шоу. Проте я б не хотіла, щоб Україна вигравала такою ціною. Тому я за Олега Скрипку. Хоча він ще не остаточно вирішив чи він дісно хоче брати участь. Я читала десь його інтерв'ю, що його попросили подати заявку, а от чи дісно їхати гурт ще думає.

KosivArt

Проголосував за ВВ. Може варто розширити спосок?

wildperson

Йой, лиш не ВВ!!!, якщо вони вступлять в те г..., я Скрипку поважати перестану

Juha

Цитата: Стас від 13:55, 25 Січень 2009
Проголосував за ВВ. Може варто розширити спосок?
Це ці хто дісно в голосуванні лідери і найвідоміші. Стас, там ще групи "Закльопки", "Армія", якась підопічна Пономарьова, і ще так чоловік 55. За них всеодно ніхто з наших не проголосує. А якщо додасть хтось у свій варант, то ми потім зможемо закинути у саме голосування.

Цитата: wildperson від 13:59, 25 Січень 2009
Йой, лиш не ВВ!!!, якщо вони вступлять в те г..., я Скрипку поважати перестану
Widperson, чому ти так категорично? Хіба не може хоть хтось нормально поїхати і нормально виступити :?:

Gorolya

"Закльопки" доречі файна така групка :) чесно не пам"ятаю  шо вони (і як) співають, але рухаються безподобно!!
але я за ВВ  :sarcastic_hand:

wildperson

Юля- я категоричний такий пiсля перемоги 3.14дораса Бiлана, з такими переможцями Олегу сiсти поряд встидно. Хоча Руслану поважаю дуже (не дивлячись що не той стиль, який менi подобаеться)

Жирна_Бойова_Панда

яке ВеВе, люди ви про шо? оО
шо таке євробачення, а шо таке ВеВе?
бондарчука туда, якшо вони голосують за білана - то бондарчук самий оптимальний варіант.

Gorolya

я вас прошу....тільки не Бондарчука!!!!!  :histeric він якийсь дивний.... БЕ! він мене вбиває....  :threaten:
з таким калимом Лобода також може йти)) :sarcastic_hand: прикиньте стриптиз на всю Європу замутись)) от губате чудо))  :crazy:

Тогорішна Морквина

а може шо-нібудь пажоще, як ото Лорді однажди перемогли даже! найти єкогос гаршкатиння, дез-мєталу з-під андиграунду в паслать....) Таким образом мош  показать, як ми, інкілігєнтна вісокорозвинена культурно і духовно нація імєлі ввіду їхню папсятіну!

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Gorolya від 12:03, 26 Січень 2009
я вас прошу....тільки не Бондарчука!!!!! 

канає, якшо його фист подати то дівки будуть по 20 смс слати, як то було з біланом...

Marinka

А може Поплавського відправити? Він би своєю Кропивою зробив там фурор;)

Juha

Поплавський - оригінально :!: :)

Жирна_Бойова_Панда

а шо таке гурт "Нікіта"? оО

Gorolya

ииии.... ну Вітальку, то така дуже файна група в якій є 2 кобіти) одна з них в Плейбої засвітилась)) ще вони рекламують якийсь спиртний напій  :drinks:).... і мають в репертуарі таку пісеньку "Я зову тебя-Зайчик,ты сладкий мой...Зайчик,любимый мой...Зайчик, с емблемы Playboy..." (спецом в неті шукала для тебе ці прекрасні слова....)
ну  ти зрозумів який рівень "Нікіти"  ))  :sarcastic_hand: