Ваш стан справ на сьогодні або "цо си діє на трибунах?"

Автор Dana Eco-Kosiv, 14:50, 15 Січень 2009

Попередня тема - Наступна тема

Dana Eco-Kosiv

Пишіть ваші враження від прожитого дня :rules,по можливості,відзначайте результативність :dance
Я вкрай собою не задоволена сьогодні :crazy:.В матусі день народження :flower.Презентувала їй з цієї нагоди квітку і подарунок.
Ми обидвоє зітхаючи, вже вкотре, побажали одна одній бути тією жінкою,якій співає А.Сєров:"... :in_love:Лепєсткамі бєлих роз..."
В мене дала дуба золота рибка  :ojДядько Генрі.Залишилось ще дві сіренькі гурімі(Бруха і Циля).Було їх вього 5-о:три золоті(Бені,Дядько Генрі,Стефа)і дві гурімі(Бруха і Циля).Бені ще у Львові сам вискочив з акваріума...Буває...Стефа після подорожі поїздом в Косові пішла на той світ,а Д.Генрі - сьогодні.Видно трилітровий слоїк їм пошкодив)))  :music

Juha

А я сьогодні гарно виспалася. На роботу не пішла, бо в нас у зв'язку з кризою (принаймі нам так кажуть) майже повністю виключене опалення. тому ми чергуємо по черзі. Так що я сьогодні-завтра дома. Відпочиваю від свят проведених в Косові. Трохи гралася зі своїми вазонами, бо привезла з Косова Єврейський різдвяник (мені на д/р подарували і я не хотіла його залишати), а він щось почав пропадати. Прийшлося його спасати. Переживаю, щоб все було ок. Трохи прибирала, готувала їсти, тай сиділа в і-неті. Ось такий практично типовий мій буденний день вдома. :)

wildperson

А в мене в суботу переiзд на другу квартиру, а нiчого абсолютно не зiбрано, так що я в панiцi

Juha

А ти старайся не концентрувати на цьому свою увагу. Потрохи - потрохи тай попакуєтеся. Я добре знаю, що це таке :!:
Розпаковувати речі значно важче :!: :!: :!:

wildperson

Та шо там розпаковувати, хай собi лежать до поки настрiй буде... А от машина вже в 12.00 прийде, тре аби мiшки були вже готовi

Dana Eco-Kosiv

купити два пакети Бос і все туди запхати упереміш з речами,щоб щось не побилось)))
Ненавиджу переїзду,заново облаштовуйся...ненавиджу квартири...орендовані кімнати.Але ж якось людики живуть в багатоповерхівках!Хочеться стабільності

wildperson

Переiзжаю з арендованого 9-го поверху, в свою (на 3-му). А взагалi хочу в Пiстинь (де сусiди далеко, де хоч любовью займайся в повний голос, хоч АС/ДС на весь запал моiх неслАбих колонок, в окремий будинок коротше).
P.S. Два пакети то маловато буде, в мене одних книжок на 10 пакетiв...

Juha

KVITKA, які пакети БОС, ми ж гуцули. Треба йти на базар, купляти великі клітчасті сумки. :) Тоді точно все повлазить!!! :strong:

Я коли переїжджала місяць назад, все таки наважилася купила такі дві, правда, маленькі, сумочки. Треба визнати, що в них більше влазить, ніж в пакети. :coffee

Skipper

Juha

Ага, а потім труси по дорозі збирати... :) Так?

А я, до-речі, зараз в кіно збираюся на "Завжди кажи "так" з Джимом Керрі. Прийду - напишу враження.

Skipper

О! Тра в онлайні зиркнути )

Та чо труси ... ну хоча якшо взяти жіночий гардероб то це 1 торбою не обійдеться ) А як для чоловіка то зібрати шмотки сумок не треба .. недавно сам переїжджав в рідний Кокосів ))

Dana Eco-Kosiv

Чиста правда про те,що хлопцям не тре  так багато торбів.
Дівчатам треба багато через те,щоб хоч якось компенсувати те,що недодала їм природа до фейсу.
Дякувати Богові,що хлопці не так сильно звертають увагу на одяг дівчини...
А Торби в клітинку - з Польщі, гуцули ходє з тайстрами і бесагами.

Dana Eco-Kosiv

Екзаменаційна сесія наближається до завершення успішно.
З роботою раду даю.
Загалом все  гаразд.
Хочу на лижах покататись.
Бажаю всім вдалих починань!

Juha

Цитата: KVITKA від 22:44, 26 Січень 2009
...А Торби в клітинку - з Польщі...

Торби в клітинку з Китаю. Я колись в Борисполі була в шоці. Кожен другий з торбами в клітинку. Весь світ з ними їздить. :crazy:

Що стосується того, що дівчатам треба багато торбів. Є багато речей "сімейних", які відносяться до речей дівчат. Серед них постіль, рушники, посуда, кастрюлі і т.д. :)

Щодо моїх справ на сьогодні. То треба зарах виключати комп і лягяти спати. :hello

Dana Eco-Kosiv