Реклама косівського сайту в газеті — потрібна ваша думка

Автор KosivArt, 17:14, 03 Січень 2009

Попередня тема - Наступна тема

KosivArt

KosivArt

TEODORUK

IVP

Цитата: TEODORUK від 15:04, 05 Січень 2010
А в якій газеті нас будуть штампувати:)?

У газеті "Вісті Верховної Ради"

BigFAN

KosivArt

В щотижневому випуску «Їх розшукує міліція» :coffee

Хтось ше бажає прислати фотку? :)

BigFAN

мене цікавить один момент, ціль реклами в тому щоб форумчан побільшало. а якшо першими переглянутими темами новачків, стануть теми створені иешуа то ті де пости тупо копіюються з нету :?:

Dana Eco-Kosiv

пости Ієшуа зроблять фільтрацію серйозних і несерйозних користувачів нашого форуму.Це доре!

З дозволу адміна форуму хотіла би скопіювати оте готове фото Нас і закинути вконтакт,позначивши на ньому всіх своїх косівських друзів в т.ч.тих,хто вже є дописувачами форуму.Можливо,створиться  ланцюжок.
Як мінімум,90% позначених на фото-заглянуть на сайт,а зареєструються-побачимо...

ploskonos

Цитата: KVITKA від 21:38, 05 Січень 2010
пости Ієшуа зроблять фільтрацію серйозних і несерйозних користувачів нашого форуму.Це доре!

Яка фільтрація?
Включаєш ТВ  - ці мудаки політики,включаєш радіо - тоже абіцяють,заходиш на тихий домашній сайт - і тут клоун-проповідник негатив несе...

KosivArt

Цитата: BigFAN від 20:24, 05 Січень 2010
мене цікавить один момент, ціль реклами в тому щоб форумчан побільшало. а якшо першими переглянутими темами новачків, стануть теми створені иешуа то ті де пости тупо копіюються з нету :?:
не думаю шо свідомих людей це якось відлякає, а дітям на форумі нема шо робити, вони в ігри грають і фільми качають.

KosivArt

Цитата: KVITKA від 21:38, 05 Січень 2010
З дозволу адміна форуму хотіла би скопіювати оте готове фото Нас і закинути вконтакт,позначивши на ньому всіх своїх косівських друзів в т.ч.тих,хто вже є дописувачами форуму.
Люкс ідея! +1 :)

Marinka

Dana Eco-Kosiv

Цитата: Стас від 09:42, 06 Січень 2010
не думаю шо свідомих людей це якось відлякає, а дітям на форумі нема шо робити, вони в ігри грають і фільми качають.
І я про це ж! :coffee

Galen

Класно придумав :) банер - супер.

Стас, я тобі казала, що ти молодець :) :) Хоча, ти і сам це, напевно, знаєш))))