Реклама косівського сайту в газеті — потрібна ваша думка

Автор KosivArt, 17:14, 03 Січень 2009

Попередня тема - Наступна тема

KosivArt

Хочу розмістити в косівській газеті «Гуцульський Край» рекламу нашого сайту та форуму.
Друкований розмір цього банера буде десь сантиметрів 10 см по довжині.

Ідея банера — зацікавити та привабити людей на сайт.

Що скажете про текст? Фотку?

IVP

Ох,хз, накраще щоб зацікавити людей, треба написати і розмістити статтю про загальну ситуацію Косова в інтернеті, звмчайно про КосівАРТ і всі його проекти, написани і нтересно, щоб навіть самі байдужі пенсіонери сиділи в неті і цокали по наших сайтах і форумах. Можна в майбутньому зробити більш крутіше, створивше ще ряд послуг, ресурсів, співпрацювати з якимось організаціями, можливо зроби онлайн оплату чогось, рекламу... Ну перш за все це будуть гроші з цього всього, в розумних руках досить непогані. Можна також зробити банер, великий десь 2х3.5м. і розмістити десь на бігборді, ну а найкращий варіант, розмістити на автостанції.... =)

На рахунок твоєї реклами навряд чи її хтось схоче прочитати і зацікавиться цим. Щось треба більш цікави і інтригуюче, щоб аж.... Там типу фото 20х років 20ст. тільки у нас, цікаві історії краю, знайди старих друзів, або побач себе у фотогалереї =)

KosivArt

Наразі почнемо з банера :) Далі буде видно :coffee

Які маєш думки щодо цього банера?

Vlad

Фотка тошки "мрачнувата" як на мене, а текс нормальний. Взагалі-то всі хто хоче й так без проблем знаходять твій сайт =) Навіть не знаю чи потребує він реклами у Косові.

wildperson

Банер IMHO нецiкавий, в стiлiстицi паперового "Гуцульского краю" :nea:, треба щось аби в першу чергу кидалося WWW в очi, щоб навiть тi, що ще не мають iнету (але якийсь комп вже мають) йшли шукати провайдера. Типу того, що "Йой!, в Косовi виявляеться свiй портал, а я тут як тормоз останнiй!.. :nyam" Коротше щось в стилiстицi табличок з гумором, знайду сьогоднi пiдбiрочку в себе- скину тобi.
P.S. В планi серйозноi реклами- найкраще в Косовi це випустити календарики та роздавати (ну хай продавати копiйок по 50, так краще навiть) на тiй самiй автостанцii (в касах та в кiосках). Але.. "..где деньги Зин...?" (С)В.С.

KosivArt

Дікувать, хлопаки, всі поради слушні.

Значить треба цікавіший текст і фотку.
Взагалі-то можна буде кожний тиждень давати новий рекламний банер, який буде працювати на різні вікові категорії людей...

KosivArt

Можете сміло давати свої варіанти, розмір 800px × 438px, 300 dpi

IVP

Знаєш як в неті роблять. Читаю я новини на редтрамі і бачу, пише: "Шарапова опозорилась на весь мир!" і фотка як вона задом нагнута за м"ячиком )) Я відкриваю почитати новину а там рейтинг тенісисток і вона опустилась на 5 місце ))) От вся новина )))

KosivArt

Цитата: IVP від 15:00, 04 Січень 2009
Знаєш як в неті роблять. Читаю я новини на редтрамі і бачу, пише: "Шарапова опозорилась на весь мир!" і фотка як вона задом нагнута за м"ячиком )) Я відкриваю почитати новину а там рейтинг тенісисток і вона опустилась на 5 місце ))) От вся новина )))
Йо, але після таких «новин» на редтарм ти вже певно не ходиш :)

KosivArt

Цитата: wildperson від 19:05, 03 Січень 2009
Коротше щось в стилiстицi табличок з гумором, знайду сьогоднi пiдбiрочку в себе- скину тобi.
Найшов підбірку?

wildperson

KosivArt

дікувать, сподобалась фотка «Ви ще не в білому — ми йдемо до вас» :)

Якщо проеціювати ідею на сайт, то можна написати шось типу «Ви ше не на порталі? — ми йдемо до вас»

Чи як би краще :?:

wildperson

То певно з провайдерами треба стикнутися, по перше- грошей можно .. ну не заробити, швидше зекономити. Реклама того ж ОГО чи кого там ще спiльно з сайтом, "в одному флаконi"

KosivArt

Відніс банер в редакцію, пані Аліса слушно забракувала слово «Заходи» :)
Правильно українською має бути «Заходь»

wildperson

Цитата: Стас від 11:33, 13 Січень 2009
Відніс банер в редакцію, пані Аліса слушно забракувала слово «Заходи» :)
Правильно українською має бути «Заходь»
:rofl: :rofl: :rofl: лиш тепер помiтив, дiйсно "заходь", от що б ми робили без... Я до речi тут питав пару разiв про укр. аналог http://www.gramota.ru/, так нiхто нiчого :(