Фотовиставка «Гуцули» — Кирило Горішний, Іспанія

Автор KosivArt, 09:44, 09 Грудень 2008

Попередня тема - Наступна тема

KosivArt

«Гyцyли» — Кирило Горішний (www.kyrylo.com)

З 18 грудня 2008 до 18 січня 2009.

Культурний центр  Ignasi Iglésias — Can Fabra
Іспанія, Барселона.

Тел. 93 360 05 50
(Метро L1, Sant Andreu)

wildperson

Досить цiкаво, хтоб йому пiдказав трошки дизайн сайту змiнити, навiть з моiм VPN дуже тяжко завантажуеться..., а же про дiалап мовчу

borowed

нє...файний сайт...при моїх 300кбіт/с геть норм грузить

Vlad

Сайт дизайн сайту  :good: але в мене тоже тормозить
мені здаеться шо проблема не в швидкості підключення з нашої сторони, а в хостинг провайдера
Швидше за все тормозить база, може сервер перегружений, а може запроси створені кривувато
як мінімум такі лінки не гарні і не секьюрні
kyrylo.com/index.php?id=5&L=0&tx_lzgallery_pi1

KosivArt

та, флеш написаний криво, та й дизайн тугий :coffee
Але тема про фотографії. Ви фотографії дивились? Шо скажете?

borowed

суперечливі фото.Половину на його місці я б взагалі не викладав.А інша половина заслуговує на повагу

Циклопова

Відносно сайту то скажу, що в мене він завантажується дуже швидко,
на другу секунду.
Щодо фото - то подивившись на "Гуцулів" подумала, що вже десь бачила
ці кадри.
Моє художнє око мене не зрадило. Кирило Горішний зазнимкував того самого діда Дмитра, що й Юрій Білак. Решту фотографій також досить схожі на стиль Білака. Хоча питання спірне - хто кого копіює ?

borowed

той альбом Гуцули - як на мене зовсім не передає потрібної атмосфери.Хоча він же не постановщик,а репортер,напевно....

KosivArt

Цитата: Циклопова від 22:40, 10 Грудень 2008
Кирило Горішний зазнимкував того самого діда Дмитра, що й Юрій Білак. Решту фотографій також досить схожі на стиль Білака. Хоча питання спірне - хто кого копіює ?

Ага, цікаво дізнатись :)

Тогорішна Морквина

Файненькі здойманки! Грузія така на них тепла...
А шодо гуцулів, сільно приділена увага релігійній темі--самі церкви тай попи. Нє, ну канєшно, ніхто про то вголос не говорить, але ж гуцули--язичники. От і здойманки неправдоподобні получились, бо суть, душа не проявлена проявником....

Вуйко

файні фотки, але вуйко з дровами по старій гуцульскій традиціїї не міг не випендритися і поставив флєшку з вином на підвіконник. :) майже всі поставлені... а хочется живих...

Reality

сайтець прикольний... переглянувши фотки про гуцулів, відчулася нудьга, злидні, Чечньою навіть навіяло  :nea: Невже так всьо сумно у нас, якщо дивитися крізь обєктив. Але напевно то в гуцулів лиш так   :oj

KosivArt

Виставка «Гyцyли» Кирила Горішнього з 10 до 31 березня 2009 проходитиме в Мадриді, Іспанія.

Адреса:
Іспансько-український центр.
C/Antonia Lancha, 50.
Тел. 91 460 92 23
Метро : Plaza Elíptica / Opañel