Фінансова Криза

Автор Vlad, 19:48, 29 Листопад 2008

Попередня тема - Наступна тема

Ілона

Всі гроші світу не можуть пропасти як в Бермудському трикутнику...
Баланс має бути нульовим! Здається, що всі гроші пішли в яму дефіциту бюджету США!
І це не криза - а давно і гарно спланована акція, що розрахована на риночних механізмах!
ІМХО...

wildperson

borowed

ну ми.надіюсь,до рівня африканської країни до докотимось.....дай Бог

Жирна_Бойова_Панда

можливо, ви мали на увазі: не докотимось...

Gorolya

borowed

бгаг))ото написав))мабуть то під впливом тої величезної кількості нулів...мдаааа..не бути мені програмістом.)

Ілона

Любі друзі! Повідомляємо Вам , що в Україні не буде голоду в зв"язку з кризою, буде лише невеликий піст.
Я би навіть сказав пістець!
З повагою В. Ющенко.

Marinka

Цитата: Ілона від 09:10, 12 Грудень 2008
Любі друзі! Повідомляємо Вам , що в Україні не буде голоду в зв"язку з кризою, буде лише невеликий піст.
Я би навіть сказав пістець!
З повагою В. Ющенко.
Ага! Анєкдот з`явився десь на 2 день після диких скачів доляра. І кажуть що то не зовсім анекдот...

Ілона

Угу... В Киеві ще зустрічаються гарно одіті ,але вже голодні люди  :nea:

Jur4yk

хоч, і кажуть, шо криза лише в головах, на банки вона впливає :(
осьо знайшов:

Фонд гарантирования вкладов физлиц перевел в категорию временных участников 5 банков

Из категории участников в категорию временных участников Фонда переведены Открытое акционерное общество коммерческий банк «Надра» (г. Киев), Открытое акционерное общество «Коммерческий банк «Причерноморье» (г. Днепропетровск), закрытое акционерное общество «Акционерный банк «Одесса-банк» (г. Одесса), Акционерный банк «Национальный кредит» (г. Киев), Закрытое акционерное общество «Финансовый Союз Банк» (г. Днепропетровск).

Marinka

В метро з`явилися досить цікаві об`яви - "Юридична підтримка у поверненні депозиту.... " Капець. Насправді дійсно. Покалсти в банк багато грошей ти можеш без проблем (чи вже поклав). А от забрати їх звідти.... Тобі розкажуть тисячу і одну причину чому ти не можеш цього зробити.
Заходили недавно в банк (хай буде "Звізда комсомолу" ;) ) А там пропонують 3% на депозиті. Якийсь чолов`ягга запитав касира - а чому такий маленький процент? а що йому сказали - ми не обіцяємо того, що не зможемо виконати. А він каже - так же ж у ваших сусідів через дорогу аж 24 обіцяють! Я краще туди понесу....
Ну і як це називається? Ну такий "практичний" народ просто гріх не обдерти як липку....
Країна поступово переходить знову до бартерного обміну. Просто "живих" грошей в країні стає все менше... І куди вони всі заподілися?
А скільки попрошайок і бомжів на вулицях це просто жах....
Отак помаленько і йдемо до свого світлого майбутнього....

wildperson

Хто дуже постраждав вiд кризи- допомагають от так  wall oh

Dana Eco-Kosiv

теперішній момент часу я називаю станом невагомості.
леді Ю. вже не Президент,а леді Ю. ще не Президент.
Гроші в країні є,просто вони вже давно на чиїхось рр.
А,ми,просто чемні учасники і спостерігачі валютно-обмінних операцій

KosivArt

Цитата: KVITKA від 07:03, 28 Січень 2010
Гроші в країні є,просто вони вже давно на чиїхось рр.
грошей немає, якби не постійні валютні транші-кредити, вже давно б дефолт був, а так ше відтягують цей момент як можуть...

Dana Eco-Kosiv

Український народ такий обізнаний і досвічений,але дана ситуація в Україні йому точно не на користь,не пам*ятаю коли була взагалі...
І справа тут зовсім не в тому,що людське око зажерливе...