Що подарувати на Новий Рiк?

Автор wildperson, 21:14, 24 Листопад 2008

Попередня тема - Наступна тема

Juha

Знаєш, я б на таке дійство з великим задоволенням подивилася!!!!!!!!!!! :)

Gorolya

оооооооо...................  навряд дівчата будуть на  то вестись.......)))))))))))))))

Juha

Ти знаєш, вестися ні. Але тільки уяви собі парад наших косівських BOYs навколо ялинки (разом з нашими модерами) :crazy:

Жирна_Бойова_Панда

це вам буде дорого коштувати ;)

Gorolya

будеш багато говорити  замість машинки і оселедця,  подарую червоні труси)) і  зроблю  то  урочисто щоб  всі знали, чули і бачили))) >:D
тобі  того  треба?? :in_love:

KosivArt

відео вручення червоних трусів Енею в студію! ;)

Жирна_Бойова_Панда

взагалі то мені вже одні обіцяли... коли подурують - викладу тут фото :)

олю, ти мене спочатку дожени :rofl:

Gorolya

тю......................   та  нашо  тебе  доганяти)))  я  "подарунок"  твоєю мамою  передам.................. :music

Dana Eco-Kosiv

Думок,як в пса стежок,  і жодної конкретної.
:coffee

Думаю,того факту,
що на сам Новий рік в мене на святковому столі будуть всі страви,які я і мої близькі люблять,
буде достатньо!

odnosel4anka

люди, ніде нема того подарунка, що я шукаю. Що ж це таке? Де склянні кулі подівались зі сніжком всередині? Така кльова ідея, а нема ...

wildperson

Цитата: Боженочка від 21:58, 10 Грудень 2009
люди, ніде нема того подарунка, що я шукаю. Що ж це таке? Де склянні кулі подівались зі сніжком всередині? Така кльова ідея, а нема ...
Засипаеш в звичайну кульку всередину "снiжок" (як в тебе снiжок виглядае- залежить вiд фантазii i пристрастей). Потiм туда прозорий силiкон пiд максимальним тиском. Потiм в холодильник. Через два-три днi розбиваеш кульку "стандартну" й маеш кульку майже "скляну". Хоч з "снiжком", хоч з тарганами-метеликами всерединi.

ploskonos

Цитата: Боженочка від 21:58, 10 Грудень 2009

В Епіцентрі вагон,різні розміри,різні ціни.

Аля

А я люблю коли мені дарують м"які іграшки... У мене їх ду-у-у-же багато, і кожна має свою історію.Та і дітям смішно, коли мамі також  дарують іграшки. Або на крайній випадок якусь оригінальну бутилку, люблю, щоб в барі було щось гарненьке! В принципі якраз вищеперечислене і може бути гарним подарунком , і приємно..і пригодиться...

odnosel4anka

Цитата: topp від 01:48, 11 Грудень 2009
Засипаеш в звичайну кульку всередину "снiжок" (як в тебе снiжок виглядае- залежить вiд фантазii i пристрастей). Потiм туда прозорий силiкон пiд максимальним тиском. Потiм в холодильник. Через два-три днi розбиваеш кульку "стандартну" й маеш кульку майже "скляну". Хоч з "снiжком", хоч з тарганами-метеликами всерединi.

:za4ot Наш topp відкрив новинку.  :good: Тре реалізувати і на ринок новий продукт. Правда швидко буде танути...

Цитата: ploskonos від 10:11, 11 Грудень 2009

В Епіцентрі вагон,різні розміри,різні ціни.

Дякую, бабуся глипне в четвер. А де Епіцентр знаходиться?

♠S.Y.♠

м. Чернівці, вул. Хотинська, 10-A . Це як їхати до Калинівського ринку по правій стороні .