Погода у Косові?

Автор sv, 23:53, 23 Листопад 2008

Попередня тема - Наступна тема

Dana Eco-Kosiv

кіт думає, нарешті вмостився, а тут хтось ціляє об*єктивом в мене.

Але ця зима принаймні візуально краще дивиться,ніж минулорічна.

KosivArt

Свіжа знимка, відгадайте місце :)

Juha

Класно  :good:
Там де танк колись стояв?

KosivArt

IVP

Дивлюсь по вебці у Косові дощ, а у франківську за пару годин зранку випало вже десь 5 см. снігу, сніг валит ппц.

Juha

Березень - так завжди!!!
Зато ще лижний сезон не закриватимете...

anv

Мда... зима дубль 2! Дивився на прогноз і підсміювався з слів можливо і місцями.

KosivArt

см 10 снігу вже випало і не перестає падати
я шось ранувато ялинку викинув :)

s19or

На повороті до Шешорів автобус з'їхав у кювет

Сильні снігопади на Прикарпатті лише розпочалися, а вже наробили чимало біди. Особливо у гірських районах. Дороги відповідні служби прочищати не встигають. А нечищені траси стають причиною аварій.

На повороті до Шешорів автобус з'їхав у кювет. Величезний ЛАЗ, який рухався з Коломиї в напрямку Косова, після того як висадив пасажирів на автобусній зупинці у Пістині на повороті до села Шешори, посунувся задніми колесами у кювет і вже самостійно не зміг виїхати.

Людей напевне пересадили на інший автобус, а от витягувати з снігу потерпілу махіну ніхто не поспішав, адже він за словами людей пробув у кюветі більше години...

джерело

wildperson

Цитата: s19or від 16:28, 15 Березень 2013
На повороті до Шешорів автобус з'їхав у кювет
Чи то за 8 мiсяцiв що дома не був все так помiнялося, чи то фотокореспондент не ретельний. Коломия-Шешори-поворот в Пiстинi - нема там такого паркана, хiба Курищук в цьму роцi побудував.

ploskonos

Цитата: wildperson від 17:30, 15 Березень 2013
Чи то за 8 мiсяцiв що дома не був все так помiнялося, чи то фотокореспондент не ретельний. Коломия-Шешори-поворот в Пiстинi - нема там такого паркана, хiба Курищук в цьму роцi побудував.

Є там цей паркан уже років зо п"ять.Я в тій хаті колись антену ставив,там якраз той паркан установлювали.
На фотографії ракурс в сторону Косова,поворот на Шешори справа від кадру.Це перша хата на повороті.

А дорога мрак.Ударив морозець мінус 4,на всіх перехрестях і поворотах,де зупиняються машини - ковзанка.

wildperson

Цитата: ploskonos від 17:52, 15 Березень 2013
Є там цей паркан уже років зо п"ять.Я в тій хаті колись антену ставив,там якраз той паркан установлювали.
На фотографії ракурс в сторону Косова,поворот на Шешори справа від кадру.Це перша хата на повороті.

А дорога мрак.Ударив морозець мінус 4,на всіх перехрестях і поворотах,де зупиняються машини - ковзанка.
З другого разу допер. Паркан там такий- дiйсно давно вже. Й з ракурсом ясно тепер. Правда висадити пасажирiв вiн явно не встиг- зупинка не перед, а навпроти  цеi хати. Тому спiвчуваю категорично пасажирам :( Я @#$%^& такий екстрiм за власнi грошi :( Там кювет немаленький, що автобус не перекинувся- це чудом.

KosivArt

KosivArt

все топиться, але на вихідні знову прогнозують морози

anv

ЗИМА. Сага повернення. Дубль 3.