Погода у Косові?

Автор sv, 23:53, 23 Листопад 2008

Попередня тема - Наступна тема

Juha

Я взагалі в Києві такої зими не пам'ятаю. Снігу валом. Машиною їхати практично нереально. Дороги не прочищені взагалі. Більше 40км абсолютно ніхто не їздить. Кругом пробки. Причому навіть в таких місцях, що здавалося там нічого не може бути - при заїздах в двори. Машини просто розвертає.
Але те, що потепліло, це факт. Я думаю, що це тому, що вітер пропав. Просто тут дуже сухе повітря. ЙОго важко перенести. В Косові більша вологість. І мороз -15 в столиці, і -15 в Косові - це абсолютно різні речі.
Те що до Косова завтра це дійде - то 100%.

anv

Та в нас і сьогодні вже потепліло. В день -7, а зараз -11

Burkut

Цитата: Juha від 21:00, 04 Лютий 2012
Я взагалі в Києві такої зими не пам'ятаю. Снігу валом. Машиною їхати практично нереально. Дороги не прочищені взагалі.
позаминула зима була більш сніжною, тоді ще льоня-космос у руля був, і дороги не чистились зовсім. пам'ятаю як по якісь трьохполосній дорозі на харківському їхала машина, а ззаду на тросі чувак на сноуборді.
і морози були більші. просто зараз нам з медіа розповідають, яка надзвичайно важка зараз зима, і як наша чудова влада героїчно з цією напастю бореться.
Цитата: Juha від 21:00, 04 Лютий 2012
Просто тут дуже сухе повітря. ЙОго важко перенести. В Косові більша вологість. І мороз -15 в столиці, і -15 в Косові - це абсолютно різні речі.
навпаки, у києві дуже висока вологість, і тому холод важко переноситься. десь в сибіру морози під 40 градусів звична річ, і люди їх переносять, але там вологість набагато менша

Juha

А чому ж тоді вітер такий сухий?
В мене батьки зараз їдуть по Хмельницькій області. Кажуть, що сніг валить страшне. Так що на вечір, або на завтра на ранок чекайте 100%.

KosivArt

Ввечері випало сантиметрів 4 снігу, а сьогодні морозець тримається: -15

Vlad

Цитата: Juha від 12:02, 05 Лютий 2012
А чому ж тоді вітер такий сухий?
В мене батьки зараз їдуть по Хмельницькій області. Кажуть, що сніг валить страшне. Так що на вечір, або на завтра на ранок чекайте 100%.
http://www.rbc.ua/rus/digests/show/uchenye-obyasnili-prichinu-holodnyh-zim-v-evrope-02022012110400
P.S.: при високiй вологостi повiтря морози переносяться важче

KosivArt

Морози попустили, тепер снігом закидає
файна зима :)

KosivArt

Сьогоднішні фото

KosivArt

ше до купи двохметрова мега-бурулька (зліва)

BigFAN

s19or

краса, ше би фото Міхалкової як там з лижньою, а то враження ніби там ніхто цього року некатався

anv

Катався 4 рази, але без фотоапарата. Завтра планую йти мож сфоткаю... А з лижньою там, як завжди(перший день цілина :plus1 , а вже на другий сніг у всіх місцях здертий хіба шукати місця де ще ніхто не потикався)

s19or

anv

Сорі 5000 раз, але з фото попадос. Був, але за фотоапарат згадав на середині кремениці wall

KosivArt

а зима не попускається