Погода у Косові?

Автор sv, 23:53, 23 Листопад 2008

Попередня тема - Наступна тема

BigFAN

Цитата: ploskonos від 17:26, 29 Грудень 2011
Дивись,яка краса у грудні,цінитель :)
сказав ploskonos промінявши сніг і лижі на глину і лопату :crazy:

Galen

Прошу дуже, у нас гриби ростуть в грудні, а італійці бабу снігову ліплять. Знайома тепер похвалилася що у них там сніг падає. І де правда?????

wildperson

Цитата: anv від 17:30, 29 Грудень 2011
Все ж воно то так, але гину сніг побачити...
Йой! Нiц не гину! Я 12 сiчня вiдчалюю з Чернiвцiв до хати, най тобi 13 буде снiг, не ранiше..

anv

Цитата: wildperson від 18:55, 29 Грудень 2011
Йой! Нiц не гину! Я 12 сiчня вiдчалюю з Чернiвцiв до хати, най тобi 13 буде снiг, не ранiше..
Передають сніг на 3 і 6 січня. Хай би падав і 12-13, але чого ви такий категоричний, що тільки на 13 і не раніше?

wildperson

Цитата: anv від 19:06, 29 Грудень 2011
Передають сніг на 3 і 6 січня. Хай би падав і 12-13, але чого ви такий категоричний, що тільки на 13 і не раніше?
Та просто все.., в мене зимових черевикiв нема wall
По СПб ще терпимо ,а от по Пiстинi... :nenayu

anv

Випало пару міліметрів снігу, але вже швиденько все тане. А на 3 число замість снігу тепер прогноз показує дощ! down Так що Петре щоб по Пістині гуляти не зимове взуття треба, а рибальські чоботи.

odnosel4anka

жах, а не зима. Снігу нема, дощ паде, температура смішна як на січень. Річки і дерева висихають.

IVP

А мені подобається, кста, дощу ж то я шось не пригадаю, може у вас падав, у нас тепло +10, у мене рози розпускаються, верба тоже.

Burkut

що там у вас? сніг з'явився?
бо хочеться до косова, а поки-що добрі прогнози лише з закарпаття

KosivArt

притрусило 3 см, за прогнозами буде більше
морозець тримається :)

Burkut

то в нас у києві снігу більше, ніж у вас - цілих 5 см. але плюсова температура і сніг мокрий. ви там скажіть, коли сніг з'явиться, бо кортить

KosivArt

BigFAN

:yahoo: :yahoo: :yahoo: :dance :dance :dance нарешті сніг. скоро на молоковозці покатаюсь :crazy:

vyluzja Franka

Мені презент погода учудила :) Снігу навалила :)

anv

В мене в хаті тож радість. Дитина на санках покаталась, а ще тиждень тому мій Захар пропонував прикріпити до санок колеса. Може ще підпаде троха снігу і жителі косівських тропіків Міхалкову будуть розкатувати...