Погода у Косові?

Автор sv, 23:53, 23 Листопад 2008

Попередня тема - Наступна тема

ploskonos

Цитата: KVITKA від 21:39, 28 Грудень 2010
передньопривідні ВАЗики, за моїми спостереженнями, сьогодні,вчора...просто конали.
Що тут не зрозумілого?!

Та не зрозумів,бо мав  і той і той,то задньопривідна шістка біля дев"ятки і близько не стояла по прохідності.
А в Ниви взагалі два кардани,то може тоже гірша прохідність як в задньопривідного ТАЗіка?

BigFAN

Цитата: ploskonos від 22:03, 28 Грудень 2010
Та не зрозумів,бо мав  і той і той,то задньопривідна шістка біля дев"ятки і близько не стояла по прохідності.
А в Ниви взагалі два кардани,то може тоже гірша прохідність як в задньопривідного ТАЗіка?
проїхали)))

Dana Eco-Kosiv

Трійки і шістки теж бідосі мучилися...
Просто пердньоприводних по кількості було більше.Статистика.
Думаю,винен центр ваги і непоміняні шини.

Мороз міцнішає.
Під ногами хрумкає вже.Ранок буде файний!

BigFAN

я лиш вчора проговорив з кумом що на банському за день бачив два ДТП, і вже сьогодні на тому місці сам став учасником ДТП. ток шо ваділи будьте уважні!!!

odnosel4anka

Цитата: BigFAN від 15:29, 29 Грудень 2010
я лиш вчора проговорив з кумом що на банському за день бачив два ДТП, і вже сьогодні на тому місці сам став учасником ДТП. ток шо ваділи будьте уважні!!!

прям якесь містичне місце...

BigFAN

там велике скупчення "ваділ" які ними стали за лижники і солонину.

Dana Eco-Kosiv

та то дійсно паскудне місце,а пішоходи навіть не думають,що самі на переході можуть стати жертвою.

Туплять...

Та ж не біжіть,Як скажені на перехід!
Зачекайте,самі бачите,що,якщо маш. і зупинилась,то починає знову рух з добрячої пробоксовки.

BigFAN

живий пішоход - швидкий пішоход))
там більшу небезпеку створюють представники "ближнього зарубіжжя", маю вже паспорт одного представника.

KosivArt

Сьогодні -15, але сухо і мороз не відчувається.

KosivArt

Juha

BigFAN

зараз +3 срака повна(((

IVP

снігу майже нема, передають дощі =\

odnosel4anka

нічо, зімушка зима вам ще покаже! Вона просто тепер теж святкує Різдво :)

Vlad

як там погода? через тиждень думаю приїхати. хочеться багато снігу (=