FM-радіо, Webcamera та Live TV у Косові

Автор KosivArt, 22:53, 22 Листопад 2008

Попередня тема - Наступна тема

KosivArt

Вже десь була така думка на форумі — зробити Косівське фм радіо, як вам?

wildperson

Цитата: Стас від 22:53, 22 Листопад 2008
Вже десь була така думка на форумі — зробити Косівське фм радіо, як вам?
А як то робиться? В мене музики 150 гIг на машинi i десь 300 на дисках, а чим то поможе?

KosivArt

Якби ж то так просто було...

Треба купу тисяч долярів на обладнання + отримати дозвіл-частоту на ефір

IVP

Можна канал спокійно замутити, на кабельному правда тільки, цілий тиждень показує вебкамера, таке щось подібне у Коломиї і грає радіо, а в неділю можна шось типу новин, огляд всіх подій за тиждень.

Marinka

Цитата: IVP від 23:12, 22 Листопад 2008
Можна канал спокійно замутити, на кабельному правда тільки, цілий тиждень показує вебкамера, таке щось подібне у Коломиї і грає радіо, а в неділю можна шось типу новин, огляд всіх подій за тиждень.
та без питань, але треба що б цей канал хтось дивився, і дивися довго, щей  розказував друзям, який він класний, що би потім відбити в нього вкладені гроші, показуючи на тому каналі рекламу і комерційні проекти;)

Gorolya

оооо..... ідея з  радіо мені  подобається....
а  от  про  Косівське телебачення.......  ииии...............  пам"ятаю  було    в  нас  шось  таке....  а  може  ще  є???

Ілона

Немає вже...
А радіо мало хто слухати буде.
От газету нову - це було б класно!  :coffee

IVP

Див
Цитата: Marinka від 00:21, 23 Листопад 2008
Цитата: IVP від 23:12, 22 Листопад 2008
та без питань, але треба що б цей канал хтось дивився, і дивися довго, щей  розказував друзям, який він класний, що би потім відбити в нього вкладені гроші, показуючи на тому каналі рекламу і комерційні проекти;)

Ну у Коломиї зачипили на ратушу камеру там за 100-300 грн. тай маєш тобі Live TV =) 

Gorolya

оооооооо.......а газети  читати  будуть.....   ну ну :nenayu

Ілона

Жирна_Бойова_Панда

а чо, норм ідея з радіо, тай веб-камера - цікаво, особливо вночі біля мигдалю і сови :)

Ілона

... і біля "Лимону" на автостанції  :sarcastic_hand:

Жирна_Бойова_Панда

йо, таке ріал ТВ побє всі рейти дому і фабрики зірок вже за перший місяць :)

IVP

Так давайте, хто має контакти з кабельщиками ? )) Їхня база була у побуті вроді, тепер якщо не помиляюсь десь над техноцентром, там мона прибабхати камерку ))

Gorolya

2 Ілона.....  якби  всі  так  читали  як  я  ....  в  Косові були  б  дуже  начитані  люди.....  :znajka
я  бачу  ви  мені  явно  не  симпатизуєте.... :(

тепер по  темі :  треба  то  всьо  замутити до  Нового  року.....  камеру  на  ялинку.....  ото  вже  матеріал  цікавий  буде... :sarcastic_hand: :drinks: