FM-радіо, Webcamera та Live TV у Косові

Автор KosivArt, 22:53, 22 Листопад 2008

Попередня тема - Наступна тема

wildperson

Цитата: Gorolya від 22:51, 23 Листопад 2008
2 Ілона.....  якби  всі  так  читали  як  я  ....  в  Косові були  б  дуже  начитані  люди.....  :znajka
я  бачу  ви  мені  явно  не  симпатизуєте.... :(

тепер по  темі :  треба  то  всьо  замутити до  Нового  року.....  камеру  на  ялинку.....  ото  вже  матеріал  цікавий  буде... :sarcastic_hand: :drinks:

Iлона тут мало кому симпатизуе, всiх кусае, не переймайся тим..

А по темi- "камера на ялинку"- то надiюсь був жарт? Ялинка хитаеться, то найменша перешкода.. А от в "Косовi" здаеться е вайфай, не догнав- платний чи халявний. Якщо халявний- камеру пiд дахом i законектити з ноутом (директору готелю- реклама за ту послугу), навiть якщо платний- хай 10 хвилин в годину ганяе свою рекламу й оплатить iнет за то, всiм добре..)
От тут http://webcams.ukrtelecom.ua/cams?id=30 Станiславiв показуе, Вiчовий майдан, камера там правда дешевА, але все таки...

Gorolya

та  чого  жарт)  на  площі  причепити  на  штучну ялинку  і  всьо)  ггг)

KosivArt

а в чому прикол тої камери? людей практично не видно, хіба просто бачити кусок площі і все :coffee

Gorolya

тю.....  в  цьому  дійсно  приколу  нема....
а  от  безпосередньо  в  Новорічну  ніч камеру  підключити....  багато  всякого  цікавого  можна  буде  зняти....

KosivArt

Так, але вночі така камера буде показувати хіба чорний квадрат Малєвіча

Хіба зробити спеціально відведене освітлене місце де люди, наприклад, зможуть передавати свої новорічні привітання-побажання.

Все це пуста бесіда, вайфаю у Косові на площі немає.

Gorolya

ну  то  я вже  ціхо  буду  сидіти.....

KosivArt

Gorolya

KosivArt

йо, тепер продовжуємо бесіду :)

Gorolya

про камеру  на  ялинці?  :music

KosivArt

Про FM-радіо та Live TV у Косові :acute:

Gorolya

пан адмін  хоче  бути  ведучим  на  косівському  радіо?

Ілона

wildperson - не кусаю, а приводжу обгрунтовані відповіді.
А не тикаю просто смайлики.
Слова вибирайте, пане...

Gorolya, нічого подібного - до Вам я ніяких симпатій-антипатій не маю...
Тому що знаю в якому обсязі привозиться і розподіляється печатна продукція у Косів та район.
Тому що сама до цього мала безпосереднє відношення.
І люди в нас багато читають...

У мене в Косові є ВайФай, антена зроблена з собачої конзерви  :)
А чому на площу не можна???

Жирна_Бойова_Панда

на площі вай-фаю нема, оскільки вишка знаходится на міській горі і площа попадає під "мертву зону" покриття.

будете чіпляти камери, скажете мені де, шоб я непопався ;)
я на рахунок радіво, то можна для початку забабахати шось типу онлайнового - дешевше ж буде...

KosivArt

Цитата: tHe_Eney від 09:15, 24 Листопад 2008
я на рахунок радіво, то можна для початку забабахати шось типу онлайнового - дешевше ж буде...
Це як?