Ви купували на Ebay?

Автор borowed, 15:51, 07 Листопад 2008

Попередня тема - Наступна тема

borowed

ясненько...я тя розумію..стрьомно шось людське на ебей купувати.....

KosivArt

Цитата: borowed від 15:51, 07 Листопад 2008
ясненько...я тя розумію..стрьомно шось людське на ебей купувати.....
та ну, постійно там купую. Головне не забувати дивитись на рейтинг продавця.

borowed

не знаю..купував коли був у Америці.А тут..тут наша почта....хіх...зоча..розповідай)або ше краще,створюй нову тему!!!)

borowed

ну так от....Стасе,якою почтою приходять парсели з ебея?скажи плз..

KosivArt

Та, з укр. поштою — це окрема тема, маю гіркий досвід :(
Один раз платив мито за посилку, один раз з посилки поцупили цифрову мильницю.
Плюс посилка дуже довго йде, хоча коли шлю щось в Америку — посилка там за 10 днів.

Якшо слати шось не дуже дороге і невелике, то можна літаком конторою USPS, посилку забираєте на пошті. Якщо дороге і велике, то краще слати морем конторою Міст — вони пачку завезуть вам додому.

borowed

а як на рахунок UPS?
І ше...Хіба для транспортування мОСТОМ не треба мати когось в Америці?

KosivArt

Цитата: borowed від 17:01, 07 Листопад 2008
а як на рахунок UPS?
І ше...Хіба для транспортування мОСТОМ не треба мати когось в Америці?
Йо, треба мати свою людину :)
А UPS теж нормальна контора.

borowed

УПІЕС - набагато зручніше від УЕСПІЕС,як на мене.тим паче,вони мають свої офіси по всьому світу.в Київі і Франику тоже мають.Так шо обходиться без Почти.Круче

KosivArt

За посилкою треба їхати у Франківськ? Думаєш посилки від USPS не проходять нашу митницю?

borowed

про УЕСПІЕС не знаю,а от УПІЕС здається ні.Хоча....тут справа вже в тому,чи маєш ти страхівку.Я замовляв щерез пейпал.Там йде страховка в 10кратному розмірі в разі неотримання товару.Тому....ну хз....я ж кажу,не отримував в Україні ні разу,тому і боязно

KosivArt

Пейпал — це добре, але не всі америкоси захочуть слати пачку в Україну, треба уважно читати умови лота або узгождувати деталі з продавцем.

borowed

нє,ну це само собою.Це вже шіпінг а не пеймент)

Андрій_К

Потрібно купити батарею для ноута на ebay, проте я там незареєстрований. Може є хтось на форумі хто може оформити там це все на себе, а там вже при реальній зустрічі зустрінемся і розрахуємось?

BigFAN

Цитата: Андрій_К від 13:49, 26 Грудень 2010
Потрібно купити батарею для ноута на ebay, проте я там незареєстрований. Може є хтось на форумі хто може оформити там це все на себе, а там вже при реальній зустрічі зустрінемся і розрахуємось?
а чому сам не зареєструєшся? заодно репутацію при купівлі заробиш.

Андрій_К

Цитата: BigFAN від 18:47, 26 Грудень 2010
а чому сам не зареєструєшся? заодно репутацію при купівлі заробиш.

А нащо мені весь цей "гємор", якщо можна найти посередника, який постійно цим займається.