Чи хочете ви прожити все життя у Косові?

Автор KosivArt, 22:14, 31 Жовтень 2008

Попередня тема - Наступна тема

Чи хочете ви прожити все життя у Косові?

Так
5 (38.5%)
Ні
4 (30.8%)
Ше не знаю
4 (30.8%)

Всього голосів: 13

Marinka

Кінотеатр, боулінг, дискотека, театри, музеї, вечірки, презентації, відкриття закладів, басейни, спортзали, фітнес-клуби,танцювальні гуртки. Курси: для тих хто хоче керувати яхтами, літаками, вертольотами. Тих хто хоче малювати, розмальовувати, робити зачіски, манікюри, ліпити глечики, знати 3-D графіку, фотографувати. Вивчення любої мови, якої хош. Навіть зулуської;) Лекції усякої професури, нашньої і ненашньої про всякі цікаві речі..... і дуже багато свякого ще....

KosivArt

Ясно, з таким набором Косів пролітає :)
Зате з Косова можна порулити на ровері в гори ;)

wildperson

Цитата: Marinka від 13:46, 06 Листопад 2008
Кінотеатр, боулінг, дискотека, театри, музеї, вечірки, презентації, відкриття закладів, басейни, спортзали, фітнес-клуби,танцювальні гуртки. Курси: для тих хто хоче керувати яхтами, літаками, вертольотами. Тих хто хоче малювати, розмальовувати, робити зачіски, манікюри, ліпити глечики, знати 3-D графіку, фотографувати. Вивчення любої мови, якої хош. Навіть зулуської;) Лекції усякої професури, нашньої і ненашньої про всякі цікаві речі..... і дуже багато свякого ще....
Половина вирiшуеться нормальним розважальним центром (хто б за ньго взявся, розберiться влада/бiзнес з кiнотеатром нарештi!), частина- з допомогою Павутини (ну хоча би з моiм сьогоднiшнiм тарифом, але в Косовi). З презентацiями професури- тут гiрше :crazy:, ну а про яхти-лiтаки- як вже наскладав по копiечцi на власний лiтак :sarcastic_hand:- можно десь ближче до Атлантичного океану на курси податися, 1000 бакiв- якось набереться (з врахунком, що загалом власний лiтак починаеться з USD 100 000, повiрте на слово, знаю про що кажу).

Marinka

Цитата: wildperson від 14:13, 06 Листопад 2008
Цитата: Marinka від 13:46, 06 Листопад 2008
Половина вирiшуеться нормальним розважальним центром (хто б за ньго взявся, розберiться влада/бiзнес з кiнотеатром нарештi!), частина- з допомогою Павутини (ну хоча би з моiм сьогоднiшнiм тарифом, але в Косовi). З презентацiями професури- тут гiрше :crazy:, ну а про яхти-лiтаки- як вже наскладав по копiечцi на власний лiтак :sarcastic_hand:- можно десь ближче до Атлантичного океану на курси податися, 1000 бакiв- якось набереться (з врахунком, що загалом власний лiтак починаеться з USD 100 000, повiрте на слово, знаю про що кажу).

Не зовсім знаєш;) Крім власного є арендоване. В Києві існує купа яхт-клубів де можна арендувати яхту від 600 уе до 600 000. (якщо нема власної). Під Києвом є 2 (ну про які я точно знаю) аероклуби. (с. Макарівка та наша славна "Чайка"). Там можна політати за 150уе на 2 годинки. Хто хоче той гроші собі на таку забавку знайде. Жоден інет не замінить живого, тактильно, нюхального, смакового і т.д спілкування;)

То Стас: Хе, тут тоже в гори на велосипеді. Єдиний мінус - можуть задавити і тхне вихлопними газами  :crazy: 

KosivArt

Цитата: Marinka від 15:24, 06 Листопад 2008
То Стас: Хе, тут тоже в гори на велосипеді. Єдиний мінус - можуть задавити і тхне вихлопними газами  :crazy: 

Ну власне :)

borowed

на рах можливостей - стовідсотково згоден з Марінкою

Ілона

У нас містечко - мрія для підприємця!
Жалко, що держадміністрації немає як ср..ку підняти і зробити елементарне - освітлення, лавочки, мусорники, кінотеатр...
Зате "чинушки" собі такі хатки будують - шо капець!

Недавно в Південній Кореї (здається  :blush2:) в судовому порядку привселюдно розстріляли високопосадовця через хабарі  :good:

wildperson

В Китаї то було... Він там якийсь ср...й мільйон доларів вкрав, а його до стінки... Дивлюся навкруг і таке враження, що стін у нас не вистачає :nenayu

Ілона

На площі, на ялинках повісити можна :crazy:

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Ілона від 16:47, 15 Листопад 2008
У нас містечко - мрія для підприємця!
без сумніву, це однозначно... просто в нас як є... починала людина продавати на базарі допустим шмотками, заробила грошей і хце фтворєти свій магазин, ну і звичайно шо відкриває магазин з тими ж шмотками, шо продає через 300 метрів дальше на базарі, і то пох ше це вже 246 магазин зі шмотками тільки на цій вулиці... я розумію шо вже налагоджена поставка, звязки і т.п.... але не можна так вузько мислити... от і постає питання "якого магазину бракує?" і "шо в косові робити?"

Ілона

Я не про магазини говорила - а про те, чого в Косові бракує, на тому підприємці можуть добре заробити...

Наприклад - зараз немає місць для нормального відпочинку.
Отже, ремонтуємо кінотеатр (або купляємо приміщення), закуповуємо апаратуру, пару яскравих фільмів, автомат для попкорну і пішьо-о-о-ов!!!

Ще - дРискотека, -  беремо райбудинок, в залі ставимо файні колонки і контрЄтну охорону!
П"ятниця - діти до 16 балдіють на попмузиці, субота - фанати альтернативних груп, неділя - тим, кому за 30...
Плюс бар зі слабоалкогольними напоями і легкою закускою...

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Ілона від 16:56, 16 Листопад 2008
Я не про магазини говорила
та я для прикладу про магазин писав, а то так у всьому....

wildperson

Десь тут мер був на форумi... загубився, або сховався..
Най би сказав- наприклад що з кiнотеатром? Не все ж Стасу, може з перших рук? Тут насправдi допомоги грошима з сторони мiста не треба, треба не перешкоджати, а за вимогу хабаря- на ялинку (або на тую)

Жирна_Бойова_Панда

https://forum.kosivart.com/index.php?action=profile;u=489;sa=showPosts - ось всі пости "мер`а" там є і про кінотеатр і ше троха цікавого.... незнаю як кому але мені було цікаво прочитати його пости і навіть моя думка про нього покращилась ;)

wildperson

Читав вже, але кiнотеатру/розважального центру як не було так нема