Якого магазину в Косові вам бракує?

Автор KosivArt, 12:24, 17 Вересень 2008

Попередня тема - Наступна тема

KosivArt

Здається в Косові вже є всі можливі магазини, але чого вам інколи (чи частенько) бракує в порівнянні з великим містами? :)

Juha

Я дуже привикла до супермаркетів. Звичайно, Наш край, Гостинний дім - це круто для Косова, але вони суто продуктові магазини, ну є деякі товари для дому, але їх там настільки мало... Особливо ця потреба відчувається, коли треба скупитися, на вулиці дощ, і треба ходити по наших чудових "косівських дорогах" по всьому місту від магазину до магазину. А був би у нас скажімо "Мегамаркет" - і все ок. Хоча я, звичайно що розумію, що в Косові він не буде рентабельний і т.д. Це так просто - мрії.
А от що в нас 100% немає, так це магазину з нормальною білизною, спальними комплектами і т.д.

wildperson

О! Я так розумiю, що Юля мала на увазi пiд бiлизною зовсiм не чоловiчi труси :rofl: Що там ще жiнок хвилюе? Аксесуари, прикраси? :)
Не ображайся, я знаю, що то переважно не лiкуеться :nenayu
Якщо серйозно- шукав магазин з нормальним аудiо/вiдео, лiцензiйним. На запитання "чи маете украiнський рок?" реакцiя була.., ну приблизно як би я це десь в Африцi спитав, тобто  :offtopic

KosivArt

За білизну +1  :good:

Купу музичних дисків бачив в комп. магазині DiaWest (підвальне приміщення в центрі), але за укр. рок не скажу :nenayu

Juha

Цитата: wildperson від 18:13, 17 Вересень 2008
Не ображайся, я знаю, що то переважно не лiкуеться :nenayu

Я не ображаюся  :drinks: Справа в тому, що гарну білизну жінка купляє впершу чергу, щоб чоловіку подобалося :!:   :in_love:

Marinka

Квіткового кіоску не вистачає! Кожен раз коли я приїзджаю до косова хочеться своїм букет принести, а деколи і приїзджаю на ДР чи ювілей. А асортимент базару, і то не завжди є мене не дуже влаштовує.
А може десь є такий магазинчик, а я просто про це не знаю?

KosivArt

Та є, квітковий кіоск якраз навпроти базару.

Juha

Якщо квіти треба срочно і, наприклад, в неробочий час, то можна їхати до власників додому. Живуть у вуличці з вул. Івана Франка, по-моєму 2-ий поворот наліво за об'їзною, будинок майже напроти молдавана. Там запитати можна. Але магазин по-любе треба якийсь кращий.

Marinka

Цитата: Стас від 09:03, 18 Вересень 2008
Та є, квітковий кіоск якраз навпроти базару.
Оце ця штука яка майже завжди закрита? :crazy:

KosivArt

Я б сказав постійно відкрита :) Працюють з 8 ранку. Ну може ти фартова така ;)

Juha

Цитата: Marinka від 12:39, 18 Вересень 2008
Оце ця штука яка майже завжди закрита? :crazy:

От тому я й написала план проїзду додому до власників того магазинчику, просто самі не раз користалися їх домашніми послугами.

Marinka

Цитата: Стас від 12:43, 18 Вересень 2008
Я б сказав постійно відкрита :) Працюють з 8 ранку. Ну може ти фартова така ;)
:blum3: :blum3: :blum3:

Ілона

Мені не вистачало магазину з ГАРНИМИ запчастинами до машини!
Прийшлося їздити "по розборках" і шукати потрібні деталі  :(

KosivArt

А чи може бути перспективним і прибутковим щось для душі. Наприклад книгарня, арт-кафе, спорт-клуб і т.п. заклади?

Juha

Арт-кафе і спорт-клуб - однозначно були б прибутковими.
А от щоти маєш на увазі під Книгарнею?