Дешевий тариф

Автор wildperson, 15:27, 14 Серпень 2008

Попередня тема - Наступна тема

TEODORUK

А коли саме в Косові появилось покриття?

IVP

ггГГГ дійсно є ЛАЙФ ))) тільки шо просканив

Reality

ага, всі на Лайф!!!!! і знов мені прийдеться міняти пакет , шоб з Київстару не влітати в бабло.... Ну шо за народ в нас, ведеться на всіляку хірню... Ліпше би на МТС всі перейшли, то дійсно нормальний провайдер.

Marinka

Цитата: Reality від 11:22, 16 Серпень 2009
Ліпше би на МТС всі перейшли, то дійсно нормальний провайдер.

Та таки файний, але коли в Карпатах вітер, і колише смереку, на якій закріплено ретранслятор, то звязок не конче. І в Косові зв`язок часто падає...

ploskonos

Цитата: TEODORUK від 14:46, 15 Серпень 2009
А коли саме в Косові появилось покриття?

Кілька днів тому ))

TEODORUK

Народ а  в якому магазині у Косові можна купити сімку лайф,бажано лайф-команду?

ploskonos

завтра "Лайф"
у нас уже буде,які пакети - не знаю.
м-н "Світ техніки",в. Незалежності 34

TEODORUK

Дякую за інфу,завтра буду шукати

TEODORUK

Облазив перше цілий Косів,нема ніде ше лайфу

TEODORUK

Хто може на завтра мені привезти в Косів 5 пакетів лайф(лайф-команда),поставлю піво?

BigFAN

є пакети в продажу :у Плосконоса " світ техніки" і у Мацофана в кіоску напроти ЦДТ ціна 35 грн за 5 пакетів на рахунку кожної сімки по 5 грн.

TEODORUK

Продам білайн з тарифом- "АЛО БІЛАЙН" на бонусному рахунку 510 гр,які можна використати на дзвінки,смс,ммс і інтернет по 25коп/1мб,до пакета є упаковка з документами.ціна 250грн,пропозиція актуальна до 31 грудня

Шмайсер

Цитата: .....fan від 13:59, 21 Серпень 2009
є пакети в продажу :у Плосконоса " світ техніки" і у Мацофана в кіоску напроти ЦДТ ціна 35 грн за 5 пакетів на рахунку кожної сімки по 5 грн.

Може у у пана Мацофана часом нема хорошого номера на продаж з цифрами *777  або *666 ?

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Шмайсер від 20:04, 22 Грудень 2009
Може у у пана Мацофана часом нема хорошого номера на продаж з цифрами *777  або *666 ?

на форумах не прийнято переходити на особистості.

BigFAN

Цитата: Шмайсер від 20:04, 22 Грудень 2009
Цитата: .....fan від 13:59, 21 Серпень 2009

2Шмайсер з приводу твого питання ліпше підійти до кіоска коли буде Мацофан. це питання рішаєтся.