Футбол Косівщини ("Гуцульщина", "Карпати" (Кути), чемпіонат району)

Автор tisha, 15:50, 12 Серпень 2008

Попередня тема - Наступна тема

tisha

За неявку дорослого складу «Гуцульщини» на матч у Тужилів косівчан оштрафовано на 500 грн.

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФФФ

Juha

Як пройшла гра із "Енергетик-Галичиною" :?:

Цитата: tisha від 11:28, 28 Серпень 2008
За неявку дорослого складу «Гуцульщини» на матч у Тужилів косівчан оштрафовано на 500 грн.
Цікаво також, чому наші не з'явилися на гру :?:

tisha

«Гуцульщина» - «Енергетик-Галичина - 2» - 0:3
Юнаки - 1:2.

Прикро

Перша ліга
наступний матч у Ямниці
21 тур. 7 вересня (неділя)
«Цементник» – «Гуцульщина»

Друга Ліга
17 тур. 7 вересня (неділя)
«Придністров'я» (Тлумач) – «Карпати» (Кути)

tisha

Перша ліга
21 тур. 7 вересня (неділя)
«Цементник» – «Гуцульщина» -+:-, юнаки -+:-
технічна поразка косівчан

13 місце - 12 оч

Друга Ліга
17 тур. 7 вересня (неділя)
«Придністров’я» (Тлумач) – «Карпати» (Кути)- 6:2 (Голи: Павл'юк Б. 23, 38, 74, Двояк В. 42, Семко А. 51, Єжижанський 76 - Грабовецький Я. 12, Вийчук О. 20). Юнаки - 1:1.

8 місце-22 оч

tisha

1 ліга

22 тур.14 вересня (неділя)

«Гуцульщина» – «Бескид»(Надвірна)
в гості навідається 4-та команда чемпіонату (40 оч)

2 ліга

18 тур.14 вересня (неділя)

«Карпати» К – «Дністер-Рітас»(Побережжя)
приїде 10-та команда чемпіонату (15 оч)

tisha

Гуцульщина-Бескид-1:4,юнаки-0:3

Юнаки.Практично на початку матчу воротар надвірнянців привів в свої ворота пенальті,але косівчани цим не скористалися бо воротар зразу ж і парирував його.Взагалі за весь матч було видно що Бескид майже на голову сильніший за суперника що й вилилося у три забиті голи,могло бути й більше.У Гуцульщини крім заробленого пенальті моментів для взяття воріт практично більше не було.

Дорослі.Бескид прибув в ослабленому складі,були відсутні декілька ключових гравців,як то кращий бомбардир турніру Тарас Данилюк.Може тому перший тайм був сповнений боротьби в центрі поля.Надвірнянці створили декілька голоьових моментів,але м"яч не хотів йти у ворота.Допоміг стандарт.Після подачі кутового набігаючий півзахисник Бескиду розпечатав ворота косівчан після влучного удару головою.До перерви вдалося надвірнянцям подвоїти рахунок.На початку другого тайму забили третій м"яч.Потім Бескид трохи розслабився і Гуцульщина провела ряд непоганих атак з яких  мінімум дві мали завершатися голами якби косівчани влучніше били по воротам.Потім зайшов ще четвертий.Був призначений пенальті у ворота господарів,але воротар відбив м"яч.І майже після цього косівчанам вдалась осмислена атака і їм вдалося розмочити рахунок.
Під час другого тайму до стадіону підійшла весільна процесія і молода виходила на футбольне поле показати своє вміння працювати з м"ячем.

KosivArt

Juha

А що таке на останній фото в білому :?: Чи може "хто така" :?: ;)

KosivArt

Juha

Це виходить щось накшталт весілля "Сarlsberg" з реклами :!: Оригінально :!: :)

Reality

vyluzja Franka

ну за зірваний другий тайм соррі :blush2:
... кароче, то Едо Сем"янів вженився... :)

KosivArt

Juha

Я думаю, не дивлячись на програш, враження після цього матчу залишилися приємні :!: :)

tisha

1 ліга
23 тур. 21 вересня

"Пробій" - "Гуцульщина" - 4:3 (Голи: Партан 3, 21, 36, Гурак В. 61 - Балагурак Ю 34, Тодиренчук І 52, Ничипорук Ю. 80) Юнаки - 2:0.

Косівчани наразі займають 13 місце-12 оч

2 ліга
19 тур

ФК"Підгір'я" - "Карпати" (Кути) - 2:1 (Голи: Колінковський 53, Шпільчак С. 61 - Вийчук О. 40). Юнаки - 3:0.

Карпати йдуть на 7 місці-25 оч.

Наступні матчі 28 вересня (неділя)
1 ліга
24 тур

"Гуцульщина"-Карпати (Яремче)
в гості їде друга команда чемпіонату(49 оч)

2 ліга
20 тур

"Карпати"(Кути)-Кроно-Карпати (Брошнів)
в гості їде восьма команда чемпіонату (23 оч)