Мій маленький друг!!!

Автор Juha, 13:38, 28 Липень 2008

Попередня тема - Наступна тема

Dana Eco-Kosiv

мій гіпотетичний дружок :) Щороку їх вишукую на присадибі.Вони такі цікаві.Велетенські лінькуваті равлики

Dana Eco-Kosiv

Цитата: Vlad від 01:11, 21 Грудень 2008
мій старенький собака
нагадує мені мого вчителя зі школи.Так схожий і погляд і постава

wildperson

Цитата: KVITKA від 15:46, 15 Січень 2009
мій гіпотетичний дружок :) Щороку їх вишукую на присадибі.Вони такі цікаві.Велетенські лінькуваті равлики
Десь на нонеймi бачив рецепт як iх готувати (й не треба про "шкода", поросяток менi шкода бiльше, але в вегетарьянцi- поки що не готовий)

Кицька

А в мене багато кого було вдома, але нині маленьких основних двоє: собака та броньований товариш ;). Ще хочу рибку (було багато, але великий акваріум - багато клопоту), але одну. Або пташку... ніколи птахів ще не було :).
Вибачте, фотки не можу викласти - немає на цьому компі  :blush2:.

Juha

А моя Пімка пропала... :( Пішла з дому, залишивши маленьких котенят... Мабуть, пішла помирати... Кажуть, що коти йдуть від дому...

KosivArt

Може ше повернеться. Скільки їй років?

Juha

9 років було би в липні. Вже точно не повернеться, бо давно немає :!: :(

KosivArt

Шкода :( Залишите собі одне кошеня?

Juha

Та ні. Їх було всього двоє. Піма, коли пропала, то котенята ще навіть очі не повідкривали. Мама з ними намучилася. А потім віддали знайомій, в якої також кітка привела котят, але маленьких потопили. То Кітка Піминих малих зразу прийняла. Тай так вони трохи пожили там, а потім їх забрали люди, які ще зразу заказували. Пімині котята розходилися ж на раз-два.
Ось така сімейна історія...

Dana Eco-Kosiv

Цитата: Juha від 16:36, 08 Травень 2009
А моя Пімка пропала... :( Пішла з дому, залишивши маленьких котенят... Мабуть, пішла помирати... Кажуть, що коти йдуть від дому...
Моєму Степкові 25-го березня було рівно 11 років.Він час від часу теж кудись зникає.На дуже тривалий час...Твоя Піма ще прийде.Весна все ж таки!

Dana Eco-Kosiv

Мої рибуськи!
Люблю їх за їхню мовчазність :coffee
Маю їх 19 штук

odnosel4anka

вааааааав, Квітка, які в тебе кльові рибки!!!  :good: а як вони називаються? Короче я як була маленькою теж мала рибки але такі простенькі, вроді гуппі називались. Рибки самки були негарні якісь мутні такі, а от самці то були прикольні, в них хвіст був у вигляді веселки, як плавали то хвостик переливався. В мене часу нема тепер доглядати за домашніми тваринками, є пес та й кіт але то бабуся за тим дивиться.  :)

Dana Eco-Kosiv

Серед рибок:4мечоносці,4 даніо,5 гурімі і 5 штук вушок(забула як називаються).
Гупі дуже маленькі,але гарнюні також.Я хотіла величеньких рибок,але вони не розмножуються,а гупі - ще й як!

wildperson

От така

рибка продаеться в магазинi "Акварiуми" через дорогу, RUR 250 всьго. Нiкому не треба? В теплу ванну комусь пустити потехенько?  :crazy: 

IVP

Хм, піранья 1 шт. - 10 доларів ?