Мій маленький друг!!!

Автор Juha, 13:38, 28 Липень 2008

Попередня тема - Наступна тема

wildperson

Цитата: IVP від 13:12, 19 Травень 2009
Хм, піранья 1 шт. - 10 доларів ?
USD 7 взагалi-то, але маленька ;), см.4-5

IVP

круто, я б хотів. Буде у мене сємки їсти і ковбасу ))

Dana Eco-Kosiv

Піранія-хижа рибка.Їй треба м*яса.
Я люблю мирних істоток.
В одному з навчальних корпусів мого вузу у велетенському акваріумі піраній було багато-понад 10 штук.Давач,що контролював температуру води накрився і їхні тільця знайшли звареними зранку)))

odnosel4anka

Цитата: KVITKA від 16:55, 01 Червень 2009

В одному з навчальних корпусів мого вузу у велетенському акваріумі піраній було багато-понад 10 штук.Давач,що контролював температуру води накрився і їхні тільця знайшли звареними зранку)))

о Боже, бідні рибки  :( які б вони не були але то живі істотки.

Dana Eco-Kosiv

Якщо комусь цікаві рибки, то гляньте http://aquarium.kulichki.net/fish
Майже всі, що розміщені на цьому сайті є у львівських зоомагазинах за дуууже доступними цінами.
Від 5грн до 30-и грн за штуку.
На днях буду їхати до Косова.Якщо когось зацікавить-можу купити, а в Косові розрахуємось.

Еффі

Dana Eco-Kosiv

я б боялася таке тримати...Ігуана має ймення?
Їй,мабуть,мишей треба давати їсти...
Мої гурамі досягнули в рості свого максимуму,напевне, прийде смерть моїм двом мечоносцям,трьом даніо і двом тернеціям...

Olyusya

А це моя кицька Тімка (Тімофея Терентіївна) . Це доця нашого котика Теріка (скорочено від Терориста або Терентія Васильовича - так називав його ТАТО). Котик пропав рівно за півроку до смерті Тата, а доцю ми вже нікому не віддали. Тепер ії вже 10 місяців і ми шукаємо кандидата на "потенційні женихи" :) :) :)

Dana Eco-Kosiv

орхідея справжня?
Тімка - красуня.

Olyusya

Орхідея, на жаль, не справжня - в ванній не вижила б... А за комплімент Тімці - ДУЖЕ ДЯКУЮ!!!! :) :) :) До речі, нашого Теріка ми привозили в Косів раніше - був і на Великдень, і на Різдво. Сусіди сміялися як тато вигулював його на котячому повідку біля хати, щоб не втік!!! Потім випустили так - довго шукали, а потім знімали з сусідського даху, бо вилізти виліз, а злізти боявся :). А ще бабусі двері погриз в кухні (ми його там залишали на ніч) - побачив через вікно кіточку і дуже хотів до неї вилізти. Так що в мене котики - мандрівники!!!

Malva Landa

♠S.Y.♠

KosivArt

odnosel4anka

Цитата: Юрій від 17:10, 02 Лютий 2011
Бо

хе, захотілось йому в попелистий колір перефарбуватися :)

Жирна_Бойова_Панда

Валєрик... підкинули під двері зовсім маленького, а тепер во який :crazy: