Пиво: на екрані та в житті (голосування)

Автор KosivArt, 18:00, 26 Червень 2008

Попередня тема - Наступна тема

Я п'ю...

пляшку пива в годину
3 (12.5%)
пляшку пива в день
4 (16.7%)
пляшку пива в тиждень
9 (37.5%)
дуже рідко
6 (25%)
горівку
1 (4.2%)
молоко
1 (4.2%)

Всього голосів: 23

wildperson

Цитата: .....fan від 15:45, 23 Серпень 2009
переглянув рекламу про пиво БАЛТИКА 0 - фууу!!! запам"ятайте: "БЕЗАЛКОГОЛЬНЕ ПИВО - ПЕРШИЙ КРОК ДО РЕЗИНОВОЇ БАБИ!!!" хм..а у дівчат крок до чого?:)
Буває, що алкоголь просто не можно (за рулем наприклад), тоді я виберу нульову "Балтику". Бо смак пива їй залишили і вибір між якоюсь колою для мене очевидний.

BigFAN

Я коли за кермом п"ю "Боржомі" або "Моршинська", а в твому випадку взагалі не бачу проблем в Росії наскільки я знаю 0,3 проміля допустима норма алкоголю за кермом.

wildperson

Цитата: .....fan від 13:18, 24 Серпень 2009
Я коли за кермом п"ю "Боржомі" або "Моршинська", а в твому випадку взагалі не бачу проблем в Росії наскільки я знаю 0,3 проміля допустима норма алкоголю за кермом.
:rofl: :sarcastic_hand:дуже би хотів подивитися процес доказу гайцям цих 0,3. Собі дорожче wall

BigFAN

я об"їздив пів ЄВРОПИ пив пиво інколи зупиняли та перевіряли, ніяких прибле не було.

Galen

Сьогодні дочиталяся що від пива у жінок ростуть груди))))) Просто жах! В цьому інеті вже пишуть шо кому не лінь.

BigFAN

Цитата: gALINA_S. від 20:04, 17 Березень 2011
Сьогодні дочиталяся що від пива у жінок ростуть груди))))) Просто жах!
це просто чудо))))весна прийде а тут так повиростали :crazy:

Galen

Цитата: BigFAN від 20:15, 17 Березень 2011
це просто чудо))))весна прийде а тут так повиростали :crazy:
)))))) девчонкі, налітай на піво!!!! :drinks: :drinks:

Juha

А я пиво на дух не переношу. Мені не подобається присмак, який потім в роті залишається.
І що мені тепер робити, після gALINA_S. відкриття  :nenayu

Galen

Цитата: Juha від 09:27, 18 Березень 2011

І що мені тепер робити, після gALINA_S. відкриття  :nenayu
їсти капусту :)

Gorolya

Цитата: gALINA_S. від 10:04, 18 Березень 2011
їсти капусту :)

О_О а капуста + пиво - то взагалі супер ефект має бути!))

Marinka

Цитата: gALINA_S. від 20:04, 17 Березень 2011
Сьогодні дочиталяся що від пива у жінок ростуть груди))))) Просто жах! В цьому інеті вже пишуть шо кому не лінь.
правда-правда..... і не тільки в жінок)))))))))))))))
В пиві є аналог жіночого гормону - фітоестроген. У чоловіків цей гормон при постійному вживанні великих порцій пива подавляє чоловічий гормон - тестостерон, і починається відкладення жиру за жіночим принципом - на грудях, на бедрах і на животі. І купа всякого іншого.
І дійсно дівчата, якщо пити багато пива то бюст буде пишшшним + тлуста срака і нічогенька бербениця))))

wildperson

Цитата: Marinka від 13:13, 18 Березень 2011
... У чоловіків цей гормон при постійному вживанні великих порцій пива подавляє чоловічий гормон - тестостерон, і починається відкладення жиру за жіночим принципом - на грудях, на бедрах і на животі. І купа всякого іншого. ...
Щось в себе не помiчаю.., а за 25 рокiв непомiрного вживання- мав би. Так що брехня)))

Marinka

Цитата: wildperson від 13:52, 18 Березень 2011
Щось в себе не помiчаю.., а за 25 рокiв непомiрного вживання- мав би. Так що брехня)))
Так ти що, по 2 літри в день дудлиш?   

wildperson

Цитата: Marinka від 14:53, 18 Березень 2011
Так ти що, по 2 літри в день дудлиш?   
Ну приблизно майже так. В Чехii 160 лiтрiв в рiк на душу населення, щось не чутно там нiчого про алкоголiзм :)

Dana Eco-Kosiv

Marinka мене випередила(за ріст грудей і в чоловіків).
Пиво не смакує мені зовсім.
Дивуюсь,як його п*ють взагалі!
А от,єк кажут гуцули,бирмикс інколи. :drinks: