Три ознаки європейськості або Коли козак береться за шаблю...

Автор KosivArt, 15:20, 25 Травень 2008

Попередня тема - Наступна тема

Ілона

Цитата: Назар від 17:11, 28 Травень 2008
Народ чого ви гоните на ,Льоню - це класний мер те що він не вміє "масно" говорити це неозначає що не вміє керувати !!! ....
Льоня Космос Красавчик я за !!!

Народ, хтось вже платив за новими тарифами?

Dar

Цитата: Стас від 12:59, 11 Грудень 2008
Риба гниє з голови...
А голова, панове, це МИ З ВАМИ, і ніхто інший, бо джерелом влади на Україні є народ, отже маємо у владі те, що ми є самі - жлобство, тупість і дурість. І не намагайтеся сказати, що влада це зріз суспільства - дурня! Хто з вас може прилюдно признатися, що він/вона стерво і хапуга, що сусіда за кавалок грунту заб'є? А потім казати-голосуйте за мене? Влада на даний момент є кублом хробаків, що ссуть нашу кров (а ми махаючи кольоровими прапорцями і б'ючись за них, їй потураємо). Неважливо, хто до тебе прийшов і просить віддати за нього голос - ти знаєш лише те, що тобі говорять, а не те, що їм треба (наприклад, як у випадку Києва) Допоки КОЖЕН не почне робити КРАЩЕ ДЛЯ СУСІДА, А НЕ ДЛЯ СЕБЕ ми з цього лайна не виліземо!!
І всі ці "Свободи" і гак-з-ними (довелося з багатьма спілкуватися)-у всіх на меті одне: задурити і нагнути (хто з них бодай на фольксові-гольфі їздить? ніхто). Наша земля - наша відповідальність.

Marinka

Цитата: Dar від 09:33, 12 Грудень 2008
Цитата: Стас від 12:59, 11 Грудень 2008
Риба гниє з голови...
А голова, панове, це МИ З ВАМИ, і ніхто інший, бо джерелом влади на Україні є народ, отже маємо у владі те, що ми є самі - жлобство, тупість і дурість. І не намагайтеся сказати, що влада це зріз суспільства - дурня! Хто з вас може прилюдно признатися, що він/вона стерво і хапуга, що сусіда за кавалок грунту заб'є? А потім казати-голосуйте за мене? Влада на даний момент є кублом хробаків, що ссуть нашу кров (а ми махаючи кольоровими прапорцями і б'ючись за них, їй потураємо). Неважливо, хто до тебе прийшов і просить віддати за нього голос - ти знаєш лише те, що тобі говорять, а не те, що їм треба (наприклад, як у випадку Києва) Допоки КОЖЕН не почне робити КРАЩЕ ДЛЯ СУСІДА, А НЕ ДЛЯ СЕБЕ ми з цього лайна не виліземо!!
І всі ці "Свободи" і гак-з-ними (довелося з багатьма спілкуватися)-у всіх на меті одне: задурити і нагнути (хто з них бодай на фольксові-гольфі їздить? ніхто). Наша земля - наша відповідальність.
Шановний перський царю, не треба всіх стригти під свою гребінку;) Не всім на меті стоять лише матеріальні блага....
Ми то є джерелом влади, але ми не є тією владою,яка реально щось може змінити. Поки що. Я вважаю що народу не треба розперізуватися і верещати щось на кшталт "Е! Я краще знаю що треба цій державі!" Нехай кожен робить щось трішки від себе посильне. Напр - працює, прибирає на подвір`ї, не смітить на вулицях, не намагається обдурити, будує, не чекає що якась влада щось для нього зробить, не надієть на соціальні програми.... Скільки може стільки робить, десь сил чи грошей не вистачає - хай звернеться до сусіда, друга, родича, вони поможуть... І так по трішки ми зможемо привести цю державу в порядок, але для цього потрібно буде 2-3 покоління... але з чогось потрібно починати... Навіть з малого, для того щоби можливим стало велике.
Давайте всією країною наведемо лад у себе на подвір`ї, і тоді легше буде навести його у країні.
Є в нас "Молитва за Україну", і там є такі слова "в єдності сила народу, Боже нам єдність подай". Ми повинні зрозуміти, що поодному ми не виживемо, лише разом, воєдино...

Ілона

А мені повідомлення DAR дуже сподобалося!
Особливо порівняння про хробаків :)))

KosivArt

Цитата: Dar від 09:33, 12 Грудень 2008
Може то ви кажете про свободу савіка-шустера? Бо наша «Свобода» якраз і хоче об'єднати всіх українців і очистити владу від наволочі шляхом люстрації. Бо з теперішньою владою скоро ніякої "нашої" землі вже не буде.

wildperson

Шляхом люстрацii замiсть Ахметова буде Тяг хтось iнший. Дай Боже, щоб я помилився!
P.S. А на чому до речi пани з "Свободи" приiхали в Косiв? Надiюсь на "Таврii"?

KosivArt

Та звичайна машина типу volkswagen'a

То тобі значить всерівно Ахметов чи Тягнибок буде при владі? Дуже цікаво...

wildperson

Я за Ахметова. В нього вже все е, що людина може бажати, може щось при владi буде для простого народу робити, а не про свою кишеню думати.

IVP

Цитата: wildperson від 10:40, 13 Грудень 2008
Я за Ахметова. В нього вже все е, що людина може бажати, може щось при владi буде для простого народу робити, а не про свою кишеню думати.

Я з тобою згідний, але хто б то не був, тільки б не про себе думали =)

KosivArt

Цитата: wildperson від 10:40, 13 Грудень 2008
Логіка залізна. Якшо раніше не думав, то зараз почне. Ага, тримай карман ширше.

wildperson

Логiка тут проста. Люди що заробили вже доста грошей- задумуються про щось iнше. Наприклад славу (заробити собi iм"я в iсторii). Й звичайно не таке iм"я як у Ющенко. Голодним президентам не до iменi, бабла би накосити швидше.

borowed

ой)))ну да))чув я про сходки в Донецьку.Там людей десятками вбивали.Нє,я за життя в країні,ане вв зоні кримінальних розборок

grossfater

Це Ахметов буде думать про народ?Можливо є все, але захочиться яхту з чорного дерева з діамантами, або море викопать біля хати, щоб не возить її до справжнього.У нас на Дніпрі острови намивають по лімону за штуку, або ще щось придумати можна.Подивіться док.фільм "Донецька мафія.Перезагрузка.Дуже багато цікавого дізнаєтесь.http://rutube.ru/tracks/714665.html?v=f0853faea0628641afa2a70b3cac5fe8 .А що до Ющенка, то на мій погляд, ведеться інформаційна війна, притому дуже добре спланована.

Dar

Державний діяч може вирізнятися виключно МАСШТАБОМ МИСЛЕННЯ. Ні гроші, ані їх відсутність не надають такого, це вроджена якість (можна кидати камені насамперед прочитавши Абеляра, С.Вейль Хайдеггера та Ніцше, якщо ще захочете), а це не купиш. Пригадайте реакцію на дії (хай недолугі) студ. братства в косівському училищі в 90-х. або львівських чи київських студентів тих-же часів.Головне для влади у посттоталітарних спільнотах - зберегти статус-кво методом замовчування проблем, а у відкритих суспільствах - зменшування самих проблем.