Сучасні зачіски хлопців (запитання для дівчат)

Автор KosivArt, 15:07, 15 Травень 2008

Попередня тема - Наступна тема

KosivArt

От мені цікаво чи подобаються вам (дівчата) сучасні зачіски хлопчів, точніше зачіска де ззаду голови волосся довге, а спереду коротке?

Marinka

Не люблю коли чілка висить "соплями" на обличчі, а бо коли начісують чілку на одну сторону обличчя. Бе. А от довге волосся ззаду, і коли по боках забрано акуратно, тобто довге лише на потилиці - ай лайк. А ще коли волосся чорне і в`ється, то я взагалі млію;))) От щось таке, тільки ззаду довше.

Juha

Якщо чесно, то це фото не зовсім сюди підходить, бо тут волосся спереду не коротке, а довге.

В принципі мені подобається, коли спереді вистрижене, а ззаді хвостик... :nenayu  Але я люблю бандитські голови: лисуваті або із супер короткою стрижкою  :in_love:, причому на обличчі не повинно бути ні вусів, ні бороди. :znajka

KosivArt

Так, фото не дуже, але ви мене зрозуміли :)

Тепер розумію чому всі повально роблять хвостики ззаду, дівчатам таки подобається ;)

Marinka

Juha

KosivArt

Та ні, не вгадали, просто цікавлюсь масовим психозом :blum3:

А в дівчат на літо бачу, що вертається мода на туфельки без каблука та джинси в обтяжку :)

Marinka

Цитата: Стас від 15:38, 15 Травень 2008
А в дівчат на літо бачу, що вертається мода на туфельки без каблука та джинси в обтяжку :)
Аха, і це супер, бо раніше треба було добряче побігати щоб знайти собі балетки - не дуже люблю каблук, не зручно паркани перелазити;) - то тепер вони у кожному бутіку на всякий смак і будь-якого кольору;)

KosivArt

Паркани? Ти шо там в Києві паркуром займаєшся? ;)

Marinka

Що таке "паркуром"? Просто деколи простіше перестрибнути чи перелізти;))) Ніж робити довжелезний гак, обходячи;)

IVP

KosivArt

Паркур - актуально для мешканців мегаполісів. Навіть Мадонна підсіла на цю тему.

Marinka

:blum3: :blum3: :blum3: :blum3: :blum3:
Ну ясно ;) У нас ще не мегаполіс ;) І я занадто лінива аж до такого досконалого подолання перешкод;)))

Marinka

Цитата: Стас від 15:30, 15 Травень 2008
Тепер розумію чому всі повально роблять хвостики ззаду, дівчатам таки подобається ;)
Ну хвостики не дуже, краще коли волосся не зібране;)

KosivArt