Улюблені серіали

Автор Жирна_Бойова_Панда, 17:49, 11 Травень 2008

Попередня тема - Наступна тема

borowed

ni....takogo ne maju.A ot Xeljsinga i death note....togo dobra navalom)

Juha

До-речі, я кожного ранку, збираючись на роботу, дивлюся дитячий серіал "Лізі Макгвайер". Він Іде по Новому каналу від 7:30 до 8:10. дві серії. Там звичайний дитячий сюжет про підлітків, їх проблеми і дитячі жарти. Але я постійно дивлюся.  :pleasantry:
Новини зранку не можу себе заставити слухати (від них настрій може бути поганий :().

Ілона

Недавно почула красиву пісню "Почему так в России березы шумят"...
Пошарила по Інету і знайшлас серіал "Участок" - звідки ця пісня.
Тепер дивлюся - дуже подобається...

Жирна_Бойова_Панда

зараз дивлюся доктора Хауса, по телеку дивитися стало не цікаво - тому скачав всі серії... дуже класний серіал :)

Skigirl

А Мене чогось попер серіал Дівчата Гілмор..... :nenayu

Marinka

Пуаро, на НТН, о 00.30 ;) Коли всі нормальні люди бачать 3 сон;)

Dana Eco-Kosiv

раніше чомусь дуже подобався "Бандитський Пітер".
ОБОЖНЮЮ "Відчайдушних господарок".Разом з ними переживаю всі моменти.Його знову повторюють по Новому каналі о 17:15.Кажуть додадуть серії з нового сезону.
А ще подобається"Секс і місто","Загублені"(терпимо,давно не чути нічого про той серіал),чоловік "підсадив"на"CSI Las Vegas"-люблю без перекладу."Менти"з Васьою Роговим.Одного разу бачила"Ідіот".Щось є в тім фільмі нез*ясоване для мене."Хаус"теж нічьо.
Пізно вночі по 1+1колись  йшов серіал"Частини тіла"-теж файний. Решту,пробачте,сміття:букіни,друзі,мухтарі,каменські.Така дурня.
Хіба комірки  забиває дурницями

Dana Eco-Kosiv

люблю піджартовувати над Коломбо і над тим,що вуса закручені плойкою має-Еркуль Пуаро(старіші серії).

Dana Eco-Kosiv

Цитата: Ілона від 06:56, 02 Грудень 2008
Недавно почула красиву пісню "Почему так в России березы шумят"...
Пошарила по Інету і знайшлас серіал "Участок" - звідки ця пісня.
Тепер дивлюся - дуже подобається...
теж гарненький

odnosel4anka

я вже не пам'ятаю коли серіали дивилась але якщо вже виходить десь, що включаю телик то чомусь попадаю на кусочок  "Ранеток", потім "Відчайдушні домогосподарки", потім починається серіал "Щасливі разом" який я терпіти не можу і виключаю телевізор вмикаючи комп і нет.
А взагалі то колись подобався серіал "Солдати" .

Marinka

Секс і місто ;) Прикольний серіал. Дуже життєвий;)

Dana Eco-Kosiv

Цитата: Marinka від 12:31, 13 Березень 2009
Секс і місто ;) Прикольний серіал. Дуже життєвий;)
Не то слово, що прикольний...Люксовий!!!

lambert

а мені дуже комедії подобаються тупі - "Друзі" чи "Счастливі вместе" :)

Там і дівки прикольні:)

Dana Eco-Kosiv

вдячна була б за всі серії серіалу "Бандитський Пітєр".Дайте переглянути,хто має.

Дякую авансом

Juha

Може порекомендувати сайт Filmovar.ru. Там є майже всі відомі фільми з гарною якістю і без реклами. Швидко загружаються. Я, до-речі, підсіла на Відчайдушних домогосподарок. Раніше ніколи не бачила. А ось це переглядаю он-лайн. Прикольно  :!: