Улюблені серіали

Автор Жирна_Бойова_Панда, 17:49, 11 Травень 2008

Попередня тема - Наступна тема

Жирна_Бойова_Панда

в Шерлока немає серій по 50 хвилин, хз шо ти дивилася але то не то :) там всі серії по 1.5 години. а на рахунок укр дубляжа, то наші крім мультиків і зохана ще нічого адекватно не дублювали (я під 2-гу частину Холмса в кінотеатрі чуть не заснув, хоча це фільм Гая Річі), а про серіали взагалі мовчу, їх же в кухонних умовах дублюють.
зі. будеш першою людиною, якій не сподобався Шерлок :crazy:

Тарас Пасимок

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 10:45, 23 Січень 2012
зі. будеш першою людиною, якій не сподобався Шерлок :crazy:

першим вро я був  :)

Juha

http://www.ex.ua/view/2309108 Тут я почала з самого початку. Ти не все знаєш  :bu
От і та серія, що с01.е00. Мені дуууже сподобалася і зацікавила. А вже нормальний перший сезон - задовгі серії) Короче, мені було нудно. Патрік Джеймс рульніший) І я не одна така. Дивилася з чоловіком, він взагалі забив і почав в танчики гуляти, а я добросовісно додивилася перший сезон.
До-речі, СТБ-шний Хаус мені в сто раз більше подобається, ніж Лостфільма.

Жирна_Бойова_Панда

хз, чи то мене переклади "Кураж Бамбей" і "Кубік в Кубі" розбалували, чи то я прихований маскаль :crazy: але після них дивлюся на укр. дубляжі, як на понуре лайно :nea:

Жирна_Бойова_Панда

офіційно оголошено про то шо 8-й сезон (який зараз іде) Хауса буде останнім. імхо, слава яйцям, бо то вже явно не то

Тарас Пасимок

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 19:33, 09 Лютий 2012
офіційно оголошено про то шо 8-й сезон (який зараз іде) Хауса буде останнім. імхо, слава яйцям, бо то вже явно не то

давно пора!!!

anv

На одному диханні передивився "Зморені сонцем 2" і "Жуков" сподобалось :good: , але ще більше сподобалось, що москалі почали показувати у фільмах, як вони гнобили свою еліту і народ. Правда говорив про цей фільм з одним москалем і таке відчуття, що ми дивились різні фільми(або я погано розумію мову оригіналу).

Juha

Хлопці, я знаю, що вже є 8 серія "Ходячих мерців". Але на тих сайтах, де я качаю, її заборонили. Дайте лінк, де можна скачати. БУДЬ ЛАСКА  :!: :!: :!:

Жирна_Бойова_Панда

IVP

Я вже подивився, але забув звідки качав. зара лінк пошукаю.

-----

встиг скачати з рутрекера ,вже прикрили, шукай онлнай або на інших торента ,або вконтакті. Серія не дуже, тепер блін треба чекати 9 і сподіватися на краще.

-----

о, у кошику знайшов, її зара шось не найти навіть з вогнем посеред білого дня, відправлю тобі вконтакт

Juha

Дивлюся зараз Алькатрас. Хто любить кримінал дивитися, то рекомендую. Є на даний момент 11 серій. Але мені здається, що їх буде ще дуже і дуже багато, бо злочинців в тюрьмі більше 200 чоловік. А загалом одна серія про одного злочинця. Поки що ще не надоїло.

Жирна_Бойова_Панда

мені останній сезон хауса взагалі не фонтан, дивлюся суто по інерції вже..

Тарас Пасимок

2 сезон Гри Престолів повний шлак - я так його чекав цілий рік...

гра 50% акторів ок, половини жесть як в русіш серіалах, комбіновані зйомки постійні і неякісні

на шо там йде 5 лямів за серію????

я в шоці... це все схоже на пародію...

Juha

Я ще не дивилася, але чоловік казав таке саме...

Жирна_Бойова_Панда

Все, сьогодні глянув останню серію Хауса, фінал був доволі цікавим. 8 років світ спостерігав за вибриками ексцентричного лікаря...