Улюблені серіали

Автор Жирна_Бойова_Панда, 17:49, 11 Травень 2008

Попередня тема - Наступна тема

Жирна_Бойова_Панда

а як взагалі враження? )

BigFAN

Цитата: BigFAN від 19:38, 20 Вересень 2010
а хто має всього Хауса з дубляжем що йшов по СТБ?
Панда, а ти не знаєш де нарити можна?

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: BigFAN від 22:57, 21 Вересень 2010

в мене все з лостфільму... хіба попрошу кента, в нього і-нет 100мбіт, шоб скачав  :crazy:

BigFAN

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 23:09, 21 Вересень 2010
Цитата: BigFAN від 22:57, 21 Вересень 2010

в мене все з лостфільму... хіба попрошу кента, в нього і-нет 100мбіт, шоб скачав  :crazy:
я буду торчати ше одну піцу :crazy:

Жирна_Бойова_Панда

Жирна_Бойова_Панда

Juha

Я зараз підсіла на "Побег из тюрьмы", але американський. Правда зараз дивлюся третій сезон (їх всього чотири) - то він вже реально піднадоїв...

Dana Eco-Kosiv

недавно випадково, переключаючи канали, знайшла серіал "Реальні пацани" по каналі тет.Кумедний, простенький.
Хтось ще бачив чи дивиться його?

софія якимюк

ПРИВІТ!!! Люди допоможіть знайти нові серії Інтернів. я маю всі 60 але хочу продовження.дайте адрес де можна скачати бо я перерила ввесь нет і нажль незнайшла нічого

♠S.Y.♠

У мене тоже 60 серій а нових напевно ще нема

Marinka

Абсолютно. Є тільки 60 серій))

Juha

Передивилася я всі серіали, що могла... Думаю, треба ще щось пошукати. Захожу я на якийсь не зрозумілий лінк з рейтингами американських серіалів, на першому місці "Декстер" (драма, кримінал), заходжу на інший - те саме, на третій - знову "Декстер". Ну добре, подивимося... Скачала я три сезони, а їх вже 6 чи 7. І, напевне, вперше, почала дивитися, не прочитавши анонсу...
Витримала хвилин 20 першої серії. Потім не могла нормально спати... Ніхто не дивився цей жах?

IVP

Подивився 1 сезон американського серіалу "Ходячі мерці", цікавий серіал, але перший сезон всього 6 серій, 2 сезон буде вже десь в літку або осінню.

Тарас Пасимок

Рекомедую дивитися цей новий і чудовий серіал

«Гра престолів» - новий серіал HBO, заснований на бестселерах Джорджа Р.Р. Мартіна. У світі, де літо і зими тривають десятиліттями, на кону корона Вестерос. Зрада, хіть, інтриги і надприродні сили стрясають всі чотири сторони Королівства - від інтриг півдня, диких східних земель, до замерзлого півночі і древньої Стіни, що захищає королівство від темряви за нею. Королі і королеви, лицарі і заколотники, брехуни і шляхетні люди борються за владу в кривавій битві за Залізний Трон.

s19or

Цитата: IVP від 13:28, 16 Травень 2011
Подивився 1 сезон американського серіалу "Ходячі мерці", цікавий серіал, але перший сезон всього 6 серій, 2 сезон буде вже десь в літку або осінню.

імхо сюжет там дещо затягнутий, нуднуватий. Але грим зомбі класний). 
Згадую серіал "Загублені" О! :bu був серіал  :)