Громадська лазня у Косові

Автор KosivArt, 16:17, 28 Квітень 2008

Попередня тема - Наступна тема

Чи потрібна громадська лазня Косову?

Так
12 (92.3%)
Ні
0 (0%)
Не знаю, мені й дома митись не зле
1 (7.7%)

Всього голосів: 13

KosivArt

Як думаєте, чи була би популярною громадська лазня в наш час?
Пам'ятаю ще малим ходив з батьком митись в нашу лазню: шайки, віники, кам'яні столи і купа дядьків - веселі були часи :)

А кімната з паром - це взагалі була тема, в тій кімнаті я не міг висидіти більше хвилини :)

Зараз приміщення лазні десь в такому ж стані як і кінотеатру...

Juha

Однозначно потрібна. Не у всіх людей є водопровід дома. В наших квартирних будинках про подачу води взагалі мовчу (про це питання можна взагалі окрему тему піднімати). Єдине з чим можуть виникнути проблеми, так це з підтримкою там чистоти та нормального стану лазні. Але тут вже й від самих людей багато залежить!!!

Галя

думаю, що потрібна. днями передивлялась "Іронія долі-2" так ві думаєте, що то сауна? придивіться добре, тож сама натуральня лазня! а причому виглядає досить не погано! згідна з Юльою, що дуже багато чого залежить від людей-- буде чисто-- будуть ходити туди. але якщо зроблять власники спочатку добротні умови -- то багато, хто з людей піде в лазню. доречі, знову болюче питання :(, хто власник приміщення? і хто власник земельної ділянки? чи можливо, хто орендар?

KosivArt

Як кажуть на Гуцульщині - "так кіко тої зими" :)

Галя

:) :) :) ну тоді в такому разі, є інша пропозиція. можна відкривати лазню лише 31 грудня кожного року :)  (на 1 день-ніч) і потім знову закривати. і збитків немає, прибуток -- є, а людям добре.

KosivArt

Тоді за один день всі не встигнуть помитись і хтось може зустріти новий рік голий в лазні :)

Marinka

Дуже, цікаво, можна буде продавати як атракціон "Тільки в Косові,і тільки сьогодні - можливість зустріти Новий Рік у міській лазні абсолютно голим! За бронюванням поличок звертатись за телефоном 2-00-00;))))))"

KosivArt

Галя

Тут саме в цьому прикол! не важливо як зустрічати, а важливе місце зустрічі :). так що записати треба записати в блокнотик "Що треба зробити в цьому році" під новим пунктиком  :)

KosivArt

Важливо також з ким зустрічати ;)

Галя

не спорю-- важливо. але це важливо тільки першу годину, бо якщо буде тьма народу, то потім ніхто нікого не знайде :drinks:, не впізнає :drinks: і буде не важливо :drinks:. Доречі треба обов*язково подбати про Ющенка... про те, щоб всі почули його промову :!: хоча вона теж напевно буде не важливою. але телевізор як атрибут -- потрібен :!:

Галя

і все-таки треба подумати чи нам дійсно потрібна лазня чи ні? і хто є власником її і зем. ділянки під нею. а томи переливаєм з пустого в порожнє:(

KosivArt

Напевно ситуація з паперами така ж як і в кінотеатру. Але краще спитати мера та  Ореста (секретар міської ради), які є на форумі.

Juha

Щось давно вони тут не появлялися...............

Marinka

Цитата: Juha від 18:20, 19 Травень 2008
Щось давно вони тут не появлялися...............
Мабуть злякались вражі діти......