Містика, реальні історії з нашого життя і ваших знайомих

Автор IVP, 15:36, 11 Квітень 2008

Попередня тема - Наступна тема

IVP

Тут пишемо історії про все містичне від вас і ваших знайомих. Що відбувалося у Карпатах, Косові, районі і взагалі десь у світі. Пишемо...

KosivArt

Marinka

Ну містика не містика, але в Косові мені сняться напів-віщі сни, які стосуються мене. От знаю, що якщо мені вночі приснився хтось, то сьогодні ну обов`язково з ним зустрінуся, хоч і не планувала зустріч.... Більше такого нігде нема. Містика...... ;)))

odnosel4anka

а мені один друг розповідав, що він бачив НЛО. Йде, а то шось світиться і дуже швидко літає туди сюди, було схоже на пів місяця. Ну це він так розповідав, а так то я не знаю чи то правда.

wildperson

Цитата: odnosel4anka від 01:17, 19 Березень 2009
а мені один друг розповідав, що він бачив НЛО. Йде, а то шось світиться і дуже швидко літає туди сюди, було схоже на пів місяця. Ну це він так розповідав, а так то я не знаю чи то правда.
Ви не бачили "лiтачих тарiлок"?? То Ви ще просто нежонатi... :good:

odnosel4anka

хе хе , wildperson, я й ніколи не буду жоната  :) Вам бачу доводилось бачити літаючі тарілки  :rofl:

wildperson

Цитата: odnosel4anka від 21:11, 19 Березень 2009
хе хе , wildperson, я й ніколи не буду жоната  :) Вам бачу доводилось бачити літаючі тарілки  :rofl:
Поки що нi, зате бачив добре тарiлочки, по яких треба стрiляти (сам стрiляв), вони також лiтають швидко туди-сюди. По сабжу- раджу Дивова почитати, "Брати по розуму", там про НЛО все коротко та ясно.

odnosel4anka

Wildperson, дуже дякую за рекомендовану літературу.  :thank_you2: Якщо буде натхнення почитати щось на таку тематику, то вже буду знати що саме.  :) А особисто щодо мене, то я не вірю в НЛО. Я взагалі в мало що вірю.  ;)

Aleksandra Kacshte

ліcівник

Реальна історія.В Шешорах жив (десь до 1990-го)знахар –Гой.Він багатьом людям поміг.В подружки моєї дружини по університету у молодшого брата була алергія буквально на все,а на весною - то  взагалі з  хати не виходив.Жили вони у Львові.Мама–лікар-педіатр,тато–замдекана (політехніка) факультету по підготовці іноземних студентів.По моїй пропозиції приїхав тато зі своєю водою(мусіла переночувати в хаті) до Гоя.Той шось там пошептав( відбувалася все при мені,бо дідо до мене добре відносився)і сказав аби той вмивши лице сина  над мискою,воду,що стекла виніс надвір.Там,по лівому боці ,вилив в велику калабаню.І так три дні.Вже в мене дома під час вечері цей чоловік все сміявся що ніякої калабані на його вулиці(тоді Терешкової коло кінотеатру Октябрь)немає. На тому і поїхав.На другий день дзвінок:жінка все-таки заставила його провести "процедуру"і винести воду.Яке було його здивування коли пішовши ліворуч(на роботу завжди направо,в центр) він побачив на новобудові котлован повністю заповнений дощівкою.А Левко(син) і по нині не знає що таке алергія.
На жаль, дідусь вже помер(,йому було 93 і він дальше Косова зроду не був).Але кажуть,що він мусів комусь передати свій дар.

Назар

odnosel4anka

а в мене дивне в компі щось твориться. Самі файли переносяться, пам'ять дисків міняється, файли пропадають. Антивіруска Касперського, вроді хороша. Напевне то домовик чи назвемо комповик, гг.

Marinka

Цитата: odnosel4anka від 04:04, 15 Квітень 2009
а в мене дивне в компі щось твориться. Самі файли переносяться, пам'ять дисків міняється, файли пропадають. Антивіруска Касперського, вроді хороша. Напевне то домовик чи назвемо комповик, гг.
Та ні, то називається дівоча память (в народі - слєроз) ;)))))))))

odnosel4anka

Маринка, і таке може бути але щоб аж до такої степені ;) ех, що ж я буду в старості робити?  :)

IVP

Я тоже такі історії люблю ) знаю ) де що сам бачив ))