Містика, реальні історії з нашого життя і ваших знайомих

Автор IVP, 15:36, 11 Квітень 2008

Попередня тема - Наступна тема

odnosel4anka

IVP

Цитата: odnosel4anka від 19:44, 15 Квітень 2009
Цитата: IVP від 17:20, 15 Квітень 2009
Я тоже такі історії люблю ) знаю ) де що сам бачив ))

що саме бачив?

розказую тільки тет-а-тет )))

Galen

Особисто мені не приходилося зіткнутися з такими, свого роду містичними ситуаціями, та я впевнена, що це не вигадки. Бажаючим відчути це на своїй шкірі, пропоную сходити на озеро Лебедин з ночівлею. Адреналін гарантовано. Та не всі дійсно ризикують на такий крок, багато вже там, ну дуже цікавих історій.

IVP

Це біля шешорів ? Якшо так, я планував сходити з ночівлею...

Galen

По-моєму є дорога і з Шешорів. З Яблунова приблизно 8км. Дуже чудесне місце.

odnosel4anka

Mol'far

Цитата: Галина від 09:57, 26 Травень 2009
По-моєму є дорога і з Шешорів. З Яблунова приблизно 8км. Дуже чудесне місце.
І чим та дорога "чудесна" ?)

Galen

Marinka

Так шо за місце, мене вже аж цікавість розбирає;)  І що за історії? Якщо є шанс звідти вернутися, то обов`язково схожу з ночівлею;)

Galen

Та звичайно що є. Сама нічого такого не можу сказати, бо на власні очі не бачила і з ночівлею ніколи не ходила. А від людей всякого чула.
Більш докладна інформація http://www.sadyba.org.ua/index.html Знаходимо: відпочинок - пішохідні маршрути - навколо Яблунова - маршрути на оз. Лебедин. Бажаю успіху в екскурсії)))

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: ліcівник від 18:31, 13 Квітень 2009
Реальна історія.В Шешорах жив (десь до 1990-го)знахар –Гой.Він багатьом людям поміг.В подружки моєї дружини по університету у молодшого брата була алергія буквально на все,а на весною - то  взагалі з  хати не виходив.Жили вони у Львові.Мама–лікар-педіатр,тато–замдекана (політехніка) факультету по підготовці іноземних студентів.По моїй пропозиції приїхав тато зі своєю водою(мусіла переночувати в хаті) до Гоя.Той шось там пошептав( відбувалася все при мені,бо дідо до мене добре відносився)і сказав аби той вмивши лице сина  над мискою,воду,що стекла виніс надвір.Там,по лівому боці ,вилив в велику калабаню.І так три дні.Вже в мене дома під час вечері цей чоловік все сміявся що ніякої калабані на його вулиці(тоді Терешкової коло кінотеатру Октябрь)немає. На тому і поїхав.На другий день дзвінок:жінка все-таки заставила його провести "процедуру"і винести воду.Яке було його здивування коли пішовши ліворуч(на роботу завжди направо,в центр) він побачив на новобудові котлован повністю заповнений дощівкою.А Левко(син) і по нині не знає що таке алергія.
На жаль, дідусь вже помер(,йому було 93 і він дальше Косова зроду не був).Але кажуть,що він мусів комусь передати свій дар.

кажуть той дядько не зовсім хороший був... :nenayu

Galen

Надавно мені розказував один чоловік що бачив русалку :) дуже красиву, зелену і без одягу. Чи був хвіст ризикував подивитися, бо кажуть, як побачиш хвіст русалки, то навіки осліпнеш. До речі, просила прикурити сигарету.))))  Це було пару років тому назад, о 04.00год. ночі, якраз при повному місяці. Він ішов через кладку до машини, їхав на базар.
Я мало в таке вірю, та не думаю щоб він обманював, немає смилу. Може дійсно щось і було. (Так що, задумайтесь, дорогі чоловіки і хлопчики, кому ви даєте прикурювати сигарету пізньої ночі :) :) )

wildperson

Цитата: Галина від 14:09, 13 Листопад 2009
Надавно мені розказував один чоловік що бачив русалку :) дуже красиву, зелену і без одягу. Чи був хвіст ризикував подивитися, бо кажуть, як побачиш хвіст русалки, то навіки осліпнеш. До речі, просила прикурити сигарету.))))  Це було пару років тому назад, о 04.00год. ночі, якраз при повному місяці. Він ішов через кладку до машини, їхав на базар.
Я мало в таке вірю, та не думаю щоб він обманював, немає смилу. Може дійсно щось і було. (Так що, задумайтесь, дорогі чоловіки і хлопчики, кому ви даєте прикурювати сигарету пізньої ночі :) :) )
Що вiн курив по дорозi? Що пив i скiльки до четвертоi ранку?
Я в русалок дуже навiть вiрю, бачив якось в нiч з 7-го на 8-го березня :drinks:

Galen

Цитата: topp від 14:40, 13 Листопад 2009
Надавно мені розказував один чоловік що бачив русалку :) дуже красиву, зелену і без одягу. Чи був хвіст ризикував подивитися, бо кажуть, як побачиш хвіст русалки, то навіки осліпнеш. До речі, просила прикурити сигарету.))))  Це було пару років тому назад, о 04.00год. ночі, якраз при повному місяці. Він ішов через кладку до машини, їхав на базар.
Що вiн курив по дорозi? Що пив i скiльки до четвертоi ранку?
Я в русалок дуже навiть вiрю, бачив якось в нiч з 7-го на 8-го березня :drinks:
Перше моє питання на його розповідь було точно такого змісту :) Але каже що взагалі нічо. Він сам торгує на базарі в Чернівцях. Ну ясне діло що пити і їхати в Чернівці розумна людина не буде.

А Ви що, так бурно День жінки святкували, що русалку побачили з 7-го на 8 березня? :) :)

Аля

oh oh Містика, нічо не скажеш :) Гола русалка о 4 год ранку, втекла з дому (під водою ж не покуриш), сидить під кладкою, змерзла бідака, позеленіла чекаючи поки якийсь добрий дядько, ідучи на базар, дасть прикурити :rofl: Не любопитний дядько попався, я б на його місці пороззирала все як слід :znajka, може був хвіст oh, .... та не там.. :blush2:.., а що -істоти невідомі, хто ж знає їх анатомію :crazy: