Чого у Косові нема, хоча мало би бути?

Автор KosivArt, 18:37, 25 Березень 2008

Попередня тема - Наступна тема

KosivArt

Marinka

1. Поліклініка. Звичайна, нормальна, десь у центрі, а не в дітька на рогах.
2. Художнє фотоательє. З якісною апаратурою і миттєвим друком.
3. Дитячий пізнавально-розважальний комплекс, де дітки могли би навчатися хореографії, художньому мистецтву, писанкарству, різьбі по дереву, моделюванню, вишиванню і т.д. І там же ж і поїсти у кафешці морозива та погратися з однолітками на ігровому майданчику. (ЦДТ - нє катіт;)))
4. Соціальна служба по догляду за людьми старшого віку. Такі собі "тимурівці".
5. Кінотеатр. Це здається вже заїзджена тема;))
6. Нормальний концерний зал. Я ніц не маю проти Будинку культури і не хочу що б це було шось ахове... Але ті гурти які формуються на теренах Косівщини, які себе хоть трошки поважають вважають за моветон давати концерти у подібних залях...
7. Парк у центрі міста, де можна було би просто посидіти, на лавках і послухати голос міста, а не умца-умца-умца з колонок кафе.
Ну і ще багато чого... Так з ходу і не придумаєш.

Juha

Я б ще додала стоянку десь в центрі, а не на площі!!! Порозставляють свої машини, де діти на роликах катаються!!! В нас центр супер класний, а от ті машини псують всю картину!!!
Ще я б відновила літню сцену біля народного дому, там де зараз палатки з пивом стоять!!!

IVP

Світофор тре біля супермаркету Біzон

KosivArt

Це точно, там постійно аварії. З пістинської народ валить і на знаки не дивиться.

KosivArt

Косівська міська рада оголошує конкурс на влаштування платних автостоянок в м. Косові.
Пропозиції приймаються до 28 серпня 2009 року. Телефон для довідок 2-11-67.

BigFAN

BigFAN

Galen

BigFAN

не знаю, вже декілька років не бачив.

KosivArt

wildperson

Цитата: Стас від 12:11, 28 Жовтень 2009
Тепер у Косові є дитячий майданчик.
Майданчик- це добре. Але...
Зробили "...завдяки спільному проекту Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та регіональної благодійної організації «Центр громадських ініціатив»...". Вдумайтеся люди! В цих фондах та благодiйних органiзацiях- купа народу сидить. I всi ЗП отримують! А для дитячоi площадки- треба одна людина в адмiнiстрацii мiськiй. Яка по перше- оформила би всi папери, по друге- зiбрала би толоку (як то в нас було прийнято i надiюся не пропало). I та вiдповiдальна людина отримувала би ЗП. Одну!! Без всяких "фондiв"

Орест

Майданчик за кошти ЮНІСЕФ влаштували на території ЦРЛ, а біля садочка "Горобинка" та до кінця цього року в садочку "Сонечко" має бути майданчик за гроші громади. Моя думка шо дуже мало косівських мешканців будуть ходити бавити дитину в лікарню.

Galen

Хотілося б класної піцерії. Щоб і швидко готували, і сама піца смачною була. От в Коломиї знаю одне кафе, ніколи неможу оминути, щоб не посмакувати піцою із смачнющим бульйоном. Нічого особливого, простенька кафешка і все. Щось приблизно, як Анничка із запашною кавою і цікавими тістечками (скільки не буваю в Косові, завжи повертаю.  :good: Ну хіба, що з часом халепа).

ploskonos