Трішки про самотність...

Автор Ясік), 16:18, 11 Квітень 2007

Попередня тема - Наступна тема

Ясік)

Ви напевно всі опинялися в таких ситуаціях... Коли очі наповнюються слізьми від самоти!
Я викладу декілька ідей, що добре робити:

1) Спілкуватися, спілкуватися і ще раз спілкуватися!(бажано не з знайомими)
2) Зайнятися спортом(малоймовірно)
3) Відпочинь на повну катушку!( з дівчатами, в бані, з пивом і горілкою)
4) Можна просто тупо посидіти і проаналізувати свою поведінку...
5) Розслабитись...

Чекаю ваших варіантів...  ;)

Натафка!

точно не напиватись...бо й так погано, а буде ще гірше! думаю... треба знайти нове спілкування!!!

Ясік)

Цитата: Натафка! від 19:45, 11 Квітень 2007
точно не напиватись...бо й так погано, а буде ще гірше! думаю... треба знайти нове спілкування!!!
Варіант №1 =)

TweaXL

Береш пістолі (ті шо з фарбов), пару дівок, пару ящиків пива і горілки, блочок цигарок. Йдеш кудись в лісок (в нас є куди піти ;)), п"єш пиво з горілкою (або горілку з пивом (кому як)), палиш цигарки і йдеш стріляти тих самих дівчат з якими прийшов, щоби були добряче пофарбовані. В результаті про самотність і  не йдеться, тобі добре, дівчата пофарбовані....

Ясік)

Цитата: TweaXL від 19:32, 12 Квітень 2007
Береш пістолі (ті шо з фарбов), пару дівок, пару ящиків пива і горілки, блочок цигарок. Йдеш кудись в лісок (в нас є куди піти ;)), п"єш пиво з горілкою (або горілку з пивом (кому як)), палиш цигарки і йдеш стріляти тих самих дівчат з якими прийшов, щоби були добряче пофарбовані. В результаті про самотність і  не йдеться, тобі добре, дівчата пофарбовані....
А дівчатам тоді як?  ;D

TweaXL

Цитата: Ясік) від 19:34, 12 Квітень 2007
Цитата: TweaXL від 19:32, 12 Квітень 2007
А дівчатам тоді як?  ;D
А про дівчат не йдеться... ;D

Натафка!

блін...ну у вас і рецептики! то торба!

IVP

Цитата: Натафка! від 19:52, 13 Квітень 2007

Так і має бути

TweaXL

Цитата: Натафка! від 19:52, 13 Квітень 2007
Ще й яка торба. %) Може запропонуєш щось свого у нашу торбу?

Натафка!

в мене є своя - мені вашої не треба!

IVP

Цитата: Натафка! від 12:15, 14 Квітень 2007

То що у тебе там??

IVP

TweaXL

Цитата: Натафка! від 12:15, 14 Квітень 2007
У-х яка ти.... Не файно так.

IVP

Мені ніколи скучно небуває....Для веселощів є телевізор, компутер, жратва і братва :)