Райони міста

Автор KosivArt, 16:14, 20 Березень 2008

Попередня тема - Наступна тема

KosivArt

Москалівка, Панська долина, хто ще які знає?

Juha

Моє рідне Монастирське!!!
Ще є Поле чудес!!!

Ілона

Пістинська дорога...

Назар

13 район, зелені лавочки. Ці місця не дуже відомі/, та таксисти (деякі) знаходили без довгих пояснень :good: ПЕРЕВІРЕНО!!!

Juha

Назар, по-моєму ті місця всім відомі, просто мало хто знає. що їх називають 13 район, зелені лавочки.......

Назар

Я написав про ці назви бо думав, що може люди не чули (адже ми з друзями і назвали їх), а виявилося що вже знють :)

dimon

13 район, зелені лавочки.. - а де це??

KosivArt

А Старий Косів має якусь "народну" назву?

Ілона

Вуличка, котра веде попри лікарню і розділяє Старий косів і Вербовець називають... "За трупаркою"  :nenayu
Там моєї тети подружка живе і ми часто таксі туди викликали і чули як воно називається...  :nea:

KosivArt

О, файно, не знав такого :)

Juha

Що стосується таксистів, то щоб ви знали, коли треба їхати на Павлика, то вона поділяється на дві половини Кузньою. Ціна до кузні значно відрізняється за ціну за кузньою!!! Кузня це десь приблизно Павлика, 30. Тому їх треба завжди попереджати, бо вони зразу називають ціну, яка чуть не до самого цвинтара!!! І навіть потім, коли бачуть, що їхати набагато ближче, ніхто ціну не зменшує!!!

P.S. Думаю, що я не сильно офтопила!  :blush2:

Назар

"Зелені лавочки"- це парк біля нової музичної школи.
13-район- це на обїзній вуличка біля 4-цеху.
4-цех- це теж район ))))

Juha

До-речі, я ще нагадала "3 сосни" (біля спортбази).
На Ірчаній - 4 ясені і 1 ясень.

Juha

Назар, район вулички біля 4-го цеху колись називався "свинарники". Вони там були колись!!!  ;)

Ілона

Цитата: Назар від 13:21, 24 Березень 2008
"Зелені лавочки"- це парк біля нової музичної школи.

:offtopic
Як місцевих працівників культури  "достала" молодь на цих лавочках  >:D
Вранці валяються пивні бутилки, шприци, недопалки і використані презервативи  :(
І на це все дивляться діти...
Там, здається, вже і самі лавочки забрали, щоб не привнаджувати "тусовщиків".
Хоча не всі ведуть ведуть себе як свині  :nono: а посидіти теплим вечором немає де....