Що для вас дружба?

Автор Ясік), 16:11, 11 Квітень 2007

Попередня тема - Наступна тема

Ясік)

Як для мене, то це найголовніше!
Я вже навчився визначати хто для мене друг, а хто просто знайомий! А ви? :P

TweaXL

Дружба, то і є дружба, що тут сказати.
Якщо всіх підряд називати друзями, то значить ти сам не знаєш що таке справжня дружба. Отак. Во.  ;D

Оксана

Дружба - це насамперед взаєморозуміння і повага! ;)

KosivArt

А чи може бути справжня дружба між хлопцем і дівчиною?

bardyn

Дружба, це коли ти знаєш якими клопотами живе інша людина і готовий розділити її радість і прийти на допомогу в складних ситуаціях. І ти відчуваєш, що ця інша людина готова вчинити так само щодо теба та інших своїх друзів.
Знайомий - тільки приємно з тобою вітається.

Оксана

Я думаю, що між хлопцем і дівчиною може існувати дружба. Але з часом ця дружба МОЖЕ перерости в щось більше.  ;)

IVP

Оксана

IVP

Цитата: Оксана від 13:26, 19 Червень 2007
Я думаю, що між хлопцем і дівчиною може існувати дружба. Але з часом ця дружба МОЖЕ перерости в щось більше.  ;)

Juha

Я не уявляю свого життя без дружби! Нас є маленька компанія!!! Ми завжди розділяємо один одного радість і сум, допомагаємо і підтримуємо. Так склалася доля, що ми всі вчимося в різних містах, на різних спеціальностях, доля кожної складається по-різному. В кожної різні мрії. В нас багато нових друзів. Коли ми знайомимося, то всі знаходимо спільну мову, адже не дивлячись на те, що ми всі різні, ми всі однакові!!! В любу хвилину дня і ночі ми раді чути голос один одного! Я горджуся тим, що в мене є такі подружки!!! І це не дивно, адже ми всі Косівчанки!!!  :yahoo:
І ще я бажаю всім таких друзів, як ми!!!

Mila

Боюсь що інколи друзі які ти називаєш найкражчими в один прекрасний день стають запеклими ворогами.Друг пізнається тільки в біді і "дуже часто" так стається коли іменно друг чи подруга тебе зраджують.На мою думку в теперішний час повністю покладатись та довіряти нікому не можна а особливо друзям.Щоб впевнитися що людина дійсна бути настоящим твоїм другом,повинно пройти немало часу.Життя міняється і друзі також а потім вони стають просто знайомими людьми.....
:!:" НЕМАЙ ДРУГА І НЕБУДЕШ МАТИ ВОРОГА" :!:

Juha

На жаль, дійсно в житті часто так стається :(, але ж скільки прикладів справжньої дружби!!!  :drinks: На мою думку, якщо закрити серце друзям і не довіряти, то так ніколи й не знайдеш їх. :!: І взагалі, коли ти маєш багато друзів, то і життя яскравіше, цікавіше й набагато-набагато легше!!!  :yahoo: :dance

Mila

Цікаво жити коли є багато знайомих людей а ось а друг повинен бути один!!!

TweaXL

Цитата: Mila від 03:45, 19 Лютий 2008
:!:" НЕМАЙ ДРУГА І НЕБУДЕШ МАТИ ВОРОГА" :!:

Занадто єгоїстично і холодно. :(

Mila

не ми такі,це життя нас такими зробило. Тому і холодно......