Підлітки(

Автор Ясік), 15:54, 11 Квітень 2007

Попередня тема - Наступна тема

KosivArt

Вірно кажеш, Влад. Навіть за Союзу на це виділяли кошти, зараз до молоді нікому нема діла...

Ayaks

Та навіть не в коштах справа
Подивіться на теперішніх мам! - та вона як зламає ніхтя готова вбити кого хоч,
а як потече туш біжить до дзеркала забуваючи про все на світі
Діти у них явно не на першому місці

KosivArt

Одне добре, що підвищується народжуваність - на вулицях дуже багато колясок :)

Ayaks

Так це правда, але що з тих дітей буде залежить в певній мірі і від нас!

Mr.Gucul

тобто?що я за кожну дитину в Косові маю відповідати в певній мірі????Ггг

KosivArt

Цитата: Mr.Gucul від 20:03, 06 Червень 2007
тобто?що я за кожну дитину в Косові маю відповідати в певній мірі????Ггг
Ну хоча б за кожну другу ;)

jora

Цитата: Ayaks від 10:16, 03 Червень 2007
Та навіть не в коштах справа
Подивіться на теперішніх мам! - та вона як зламає ніхтя готова вбити кого хоч,
а як потече туш біжить до дзеркала забуваючи про все на світі
Діти у них явно не на першому місці
Ну то правда. Кругом таке, і відповідати прийдеться всьому суспільству, не тільки тим, хто робив і наробився...

borowed

A 4ogo tak malo tem dl9 obgovorenn9?za ve4ir mona vsi temu oblazutu;(

Ярина

так,вони мають безліч інформації. але якої??? що зараз показуюють по ТБ??? та навіть яку рекламу показують?для них пиво щодня це нормальна річ. в них зовсім інші пріоритети ніж би мали бути у номальної людини,як мінімум берегти своє здоров"я. це ж справжня деградація як душі так і тіла.про повагу я вже промовчу та і про саморозвиток....я ще вчусь у школі і бачу,що на 20-30 учнів лише 3-4 читають книги не за програмою. та й що говорити про 6-9 класи,4-5 класи їм не поступаються. звісно не всі діти,підлітки,молодь деградує, та й нічого ідельного бути не може і якщо є біле,то мусить буте чорне,але не настільки масово!!!потрібно діяти,от тільки чи в наших силах це змінити?і взагалі кому це під силу?...

borowed

якщо враховувати те,що це малишня,віком 14-15 років,то вживання алкогольних напоїв дуже негативне.Щоправда ,згадуючи себе в тому віці,добре памятаю,що поки мені не дозволяли пити в присутності батьків,в мене був страшенний потяг випити пивка,лонгера,чи ще шось такого,а коли дозволили,то це бажання пройшло само.
Щодо читання книжок,то і справді дуже мала кількість дітей їх читає,але моя мама розказувала,що в її час таких теж було небагато...Це звичне діло,як на мене

Juha

Звичайно, що ТБ дуже негативно впливає на підлітків. Проте, це не сталося за останні 2-3 роки. Це відбувється від початку ТБ. Просто за часи СРСР велося більше пропаганди здорового способу життя. Були піонери. І кажіть,що хочете, але діти мали чим займатися. В них був стимул. Я не виправдовую СРСР, взагалі я його звинувачую у всіх українських сучасних проблемах, проте системі виховання молоді там можна повчитися. Саме СИСТЕМІ. В нас зараз є Пласт. Я сама була в Косові пластункою. Пласт - це супер. У нас половина людей люблять його. А хто ніколи з ним не стикався, то навпаки не любить. Діти-пластуни, мало того що мають чим займатися, так ще й пласт дає їм якісь пріоритети в житті. Але цього замало!!! А гуртків різних у нас в Косові ну дуже мало!!! Що ми маємо: ЦДТ, музична школа, ну й гуртки по футболу, ще баскетбол в першій школі. Проте навіть якби в нас було багато видів дозвілля, це б не виправило ситуацію. Тут вже все залежить від батьків. Як вони з дитинства виховають дитину, й куди її скерують, в тому напрямку вона буде розвиватися.
А щодо читання, то я згідна з borowed, на жаль, читати люблять десь 15% дітей. І це завжди так було.

Ярина

ну так,читати мало хто любить,але якщо подивитись на світову статистику із видавництва національною мовою книг і того який відсоток людей читає,то результати України невтішні..... і звісно потрібно створювати та заохочувати дітей до вступу у різні організації-туристичні,спортивні, і т.д.виховувати патріотів)))

borowed

Ти де живеш,Ярина?
Я в Києві,і кажу вже всоте,що Україна вже підіймається з колін,а от на рахунок української мови,то не варто путати ці 2 поняття,Патріотизм,і мовну принадлежність...

Ярина

Можливо й справді мене трохи вже занесло :blush:.... погоджуююсь,що Україна підіймається з колін. Я з Тернопільщини ;).

_wanted_g

Вже,як ішла мова,в деградації підростаючого покоління винні батьки і тільки вони.Скажіть, будь-ласка,що це може бути за матір чи батько,які толком не знають в якому класі їхня дитина і як виглядають її викладачі(вже мовчу про те,що не знають як їх звати)???Це ж просто жах.Це ще деяких батьків треба перевиховувати(але горбатого лише могила виправить).