Підлітки(

Автор Ясік), 15:54, 11 Квітень 2007

Попередня тема - Наступна тема

wildperson

Ехх... жаль не знайшов тоi сторiнки.., десь зберiгав, забув де :( Коротше там цитата була з 1200 здаеться року до н.е., про те яка погана молодь i як воно все гiрше i гiрше! :crazy:

_wanted_g

Так було,є і буде..

Аля

Зайшла на форум і побачила, що мені написати ніде... а дуже хотілось... От і знайшла тему, в якій мені є що сказати. Хочу з вами (деким) не погодитись! Сучасні підлітки не такі вже погані. Згадаймо себе в 13-16 років! Хто з нас не пробував сигарету? Хто не відчував себе крутішим після бокалу пива(і не тільки)??? Думаю небагато.... Згадую свій підлітковий період, як не прискорбно, але в ті роки було модно не вчитися, було модно бути "поганими", було модно говорити нецензурні вирази, нікого не слухати, нічим не цікавитись....Зараз діти хоч чимось зацікавлені комп'ютери, телефони, стиль,мода, секти накінець, але цікавляться, вивчають, дізнаються. Вони ростуть , міняють вподобання, а люба зміна-це рух, а рух-це добре! Наша місія(може трохи пафосно) в потрібний момент скерувати їхні інтереси в правильну сторону! Я згодна, це справа насамперед батьків, але такий зараз час, що батькам ніколи.... Осуджувати когось - це найлегше, але варто задуматись кільком підліткам я особисто допоміг(ла) вибрати правильний шлях? ЧУЖИХ ДІТЕЙ НЕ БУВАЄ! 

Marinka

Ну да..... тобто Аля вважає, що якщо дитина для власного розвитку вибрала секту сатаністів, то це вже добре, бо вона рухається вперед, вивчає нове.
А щодо підліткового виховання... м-еее, згадала себе в 16 років - не впевнена, що мене цікавила чиясь думка крім власної. Не всі такі, але підлітки це ходячі гормональні гранати з витягнутою чекою.
Сучасна молодь у своїй масі не така вже й погана... але занадто інертна, і не завжди у їхніх життях є границя що відділяє віртуальний світ від реального....

wildperson

Можливо я зараз для когось буду лиш приводом для роздратування (бо менi 40, а бiльшостi форуму- набагато менше), але все ж висловлю свою думку.
В 14 рокiв я розвантажував вагони (60 тон, якщо хтось не в курсi, на одного виходило 10 рублiв за нiч, то ще було добре). Була й фарцовка, багато чого ще (типу торгiвлi касетами), головне- свiт був нiяк не вiртуальний.., я знав, що свою кохану аби повести в кiно (а ще й купити iй блузку i т.д.)- я мушу ЗАРОБЛЯТИ! Не в тата просити, а сам!