Чим фотографуєте?

Автор KosivArt, 17:12, 16 Лютий 2008

Попередня тема - Наступна тема

Який у вас фотоапарат?

Я фанат плівки!
0 (0%)
В мене цифровий
8 (29.6%)
Цифровий-дзеркальний
9 (33.3%)
Фотографую телефоном
2 (7.4%)
А в мене кілька фотоапаратів!
6 (22.2%)
Я більше відеокамерою знімаю
1 (3.7%)
Я не люблю фотографувати
1 (3.7%)

Всього голосів: 26

KosivArt

В мене Nikon d70s (цифра, дзеркало), Nikon F80 (плівка) і старенька цифромильниця Konica.

TweaXL

В мене Olympus SP-560UZ, і Pentax S6. (цифра)
Ще є два Olympus'а і ФЕД (старенький-старенький, ось приїду додому, викладу фото де я з ним  :crazy: мені тоді мабуть було 3-5 років)- плівка

KosivArt

Цитата: TweaXL від 17:17, 16 Лютий 2008
В мене Olympus SP-560UZ, і Pentax S6. (цифра)
Ще є два Olympus'а і ФЕД - плівка
Може закинеш пару фото у Косівський фотоальбом? :)

TweaXL

А я якраз закидаю))) Правда фото зроблені мобілкою, зате якість ніби нічо.
Буду вдома закину більше.

steff

нікон форева :)

KosivArt

Цитата: steff від 17:27, 16 Лютий 2008
нікон форева :)
Тихо, може на форумі є фанати кенона - тоді буде holywar :)

TweaXL

Ну як на мене Кенон і Олімпус РУЛИТЬ.... )))
Хоча це все одно що війна між прихильниками AMD і Intel.  :icon_fight1:

KosivArt

sv

Був Nikon e2000
зараз Canon PowerShot A530
Никон більше подобався

Juha

А я ніяк не можу купити собі фотоапарат.  :histeric То купила відеокамеру, то треба комп поміняти, і т.д.  :nenayu Постійно беру в знайомих. Але у них всіх Sony. (як зговорилися)  ;)

TweaXL

Цитата: Juha від 09:23, 18 Лютий 2008
А я ніяк не можу купити собі фотоапарат.  :histeric То купила відеокамеру, то треба комп поміняти, і т.д.  :nenayu Постійно беру в знайомих. Але у них всіх Sony. (як зговорилися)  ;)
Sony беруть, більшості випадків тому що то там пише Sony. А в основному фотіки в них так собі, за ті гроші можна й краще взяти...

KosivArt

Це точно  :acute:
З фотоапаратів треба вибирати камеру Canon або Nikon.

TweaXL

Цитата: Стас від 16:15, 18 Лютий 2008
Це точно  :acute:
З фотоапаратів треба вибирати камеру Canon або Nikon.
І Олімпус... Теж файна фирма, камерці так гет нічо роблять, а саме головне оптика в них на достійному рівні))))

KS_Zero Cool

В мене Canon A410 (правда зараз у ремонті), старенький і непоганий фотік, класні функції (досить прикольні фотки получаються в режимі Makrо, і функція автофокусу досить непогана в порівнянні з іншими). Правда зараз він не актуальний.. (старенький бідолага.. :) )

tarasdem

Ну, панове, на рахунок Соні я би так не говорив. А хто з вас фотографував Соньками? Не так поклацати один вечір - а добре розібратись...

Я не можу себе називати великим спеціалістом в даному питанні, але, дещо знаю... Щодо майбутнього, то думаю про Пентакс або Нікон. (дзеркалки)