Як вам форум? :)

Автор KosivArt, 01:06, 05 Квітень 2007

Попередня тема - Наступна тема

wildperson

Пропозицiя (якщо то можливо): стиснути персональнi данi злiва (де репутацiя, стать, тощо). Тобто змiнити шрифт-iнтервал не мiняючи iх в самому повiдомленнi. Бо часом повiдомлення в одно слово, а займае 1/3 сторiнки, мана-мана скролити.

KosivArt

10 оптимізованих пікселів сильно не поможуть, ефективніше буде забрати аватари :)

Galen

Цитата: Стас від 21:49, 20 Березень 2011
ефективніше буде забрати аватари :)
Та  аватари не треба чіпати, для різноманітності. То все буде зливатися до купи, нехай так буде.

wildperson

Цитата: Стас від 21:49, 20 Березень 2011
10 оптимізованих пікселів сильно не поможуть, ефективніше буде забрати аватари :)
От аватарки не треба чiпати, хiба що автоматом при реестрацii приводити iх до одного стандарту по розмiру(100*100, або 90*90). Я наприклад частенько по аватарках орiентуюся (кого скролити)), а репутацiя-кiлькiсть повiдомленнь-стать= це все можно зовсiм дрiбненько, кому захочеться- можно одним клiком профiль подивитися.

Жирна_Бойова_Панда

не буду писати чому але я категорично проти

TEODORUK

Мене все влаштовує крім одного,коли один юзер пише відповідь другому то ще й копіює його пост,на телефоні незручно багато прокручувати і
читати одне й те саме два рази

wildperson

Цитата: TEODORUK від 10:08, 21 Березень 2011
Мене все влаштовує крім одного,коли один юзер пише відповідь другому то ще й копіює його пост,на телефоні незручно багато прокручувати і
читати одне й те саме два рази
Трохи криво сформульовано, але суть здаеться зрозумiла, дiйсно бажано би при клiку по нiку в поле "вiдправити" автоматом вставлялося би "2 юзернейм", а не перекидало в профiль. Тодi не було би потреби тиснути "процитувати", просто акцент на те, що вiдповiдь в першу чергу цьму нiку.

wildperson

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 09:52, 21 Березень 2011
не буду писати чому але я категорично проти
Проти чого?? Що перестануть писати великими червоними буквами що ти душа форуму 2010?

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: wildperson від 13:07, 21 Березень 2011
Проти чого?? Що перестануть писати великими червоними буквами що ти душа форуму 2010?

проти псевдо недооптимізаторських маніпуляцій, єдиний толк від яких "це була моя ідея!!!11" :nea:

Malva Landa

Згідна з wildperson відносно оптимізації даних зліва, як на мене то занадто розтягнуто воно все ... половину з того можна в профіль кинути.

Жирна_Бойова_Панда

а я, значить, хочу шоб там показувало погоду, курси валють, скільки в Петра вконакті друзів онлайн, футбол (бажано чемпіонат іспанії), гуглоперекладач і пошук, мою стрічку в твіттері і підписку rss

BigFAN

а мені все подобається :nenayu

Dana Eco-Kosiv

мене теж все влаштовує.
Все читабельно, чи,може, просто звикла.

KosivArt

Ви всі відвідуєте інші форуми та маєте екаунти в соц. мережах, якшо знаєте якісь корисні функції, що можна перенести на цей форум - пишіть.

Аватари забирати не будемо :) а з оптимізацією текстів можна буде попрацювати, ну хоча б, наприклад забрати слово Стать, воно дублює значок.

TEODORUK

Я пропоную зробити можливість редагування поста юзером,на протязі 5-10 хв після його написання,бо
буває що хочеш написати шось одне,а виходить зовсім інше,як вам така ідея?