Нетрадиційна орієнтація

Автор borowed, 16:20, 03 Грудень 2007

Попередня тема - Наступна тема

borowed

мене оце недавно накопав у асі чоловяга,38 років,ніби і успішний чоловік,жонатий,доця 15 років - красуня(до речі мило вже маю ;)),але виявляється,що він голубий(ну...він каже,що бі,але якщо хлопці його збуджують більше,то пробачте мене,як на мну це вже не зовсім бі).Ото цікаво,чого ці люди не такі,як всі,які в цього причини.І попрошу не закидати тему лінками з сторінками,де це по-науковому написано,адже хочу почути саме вашу думку ;D

Juha

Я ніколи не спілкувалася з людьми з нетрадиційною орієнтацією (принаймі я так думаю). Не знаю як би я поводилася з такими людьми. У фільмах всі такі хороші  :)... Зараз ніби демократія, всі рівні, і т.д. і т.п. отже, все нормально, але з іншого боку як подумаю, що 2 мужчин можуть цілуватися (не кажу вже про щось більше), то як на мене це не дуже приємне видовище. Дівчат чогось не так сприймають. До них більш лояльно відносяться.
Тому я не можу дати однозначної відповіді чи за, чи проти. Але всім бажаю побільше традиційного, а "оригінальність"  проявляти в чомусь іншому!!!  ;)
Р.S. Borowed, дивись, щоб він сам з тобою від імені доці не листувався!!!  ;D

borowed

та шото я також вже про це подумав,то і не пишу більш.
Капці.Я б його послав,та якась така ненавязлива розмова без пошлостей і натяків,то думаю,мо сам відчепиться?
Та і вигораємо цілою кімнатою,коли він шота напише,напр що він любить оральний секс з хлопчиками і т.д.

Juha

Не можна посилати людину, коли вона тобі душу відкриває!  ;D
Ти б його дуже ГЛИБОКО ранив (може навіть як ніхто раніше)!!!  ;D ;D ;D

borowed

та да...треба постаратися ;D
він вже і ясіка викупив,йому по ходу подобаються западенські "хлопченятка" >(:-D)<

Juha

Ой, хлопці! Мені щось здається, що з вас хтось сильно прикалується!!! ;)

borowed

Ну в такому випадку це взаємно :)

Жирна_Бойова_Панда

ти, хоть скажи мені його нік в асі, ато ше не дай бог мені напише... я ж цього не переживу))

borowed

та навіщо тобі?він найшов фото на ловпланет

KosivArt

Для чого це Еней так хитро випитує нік? ;)

borowed

ггг.Та не кажи,Стас,мну то цікаво ;D
супер загнався

koljan stokholm

люди,я стикаюся з не традиц1йними кожен божий день 1 мушу вам сказати,н1чого в цьому нема поганого.хай соб1 живуть щасливо!

KosivArt

Та хай собі живуть тихонько, пердоляться в сраку, лиш права шоб не качали.

borowed

В принципі в цьому нічого такого нема,звичайно не хочеться,щоб до тебе залицялись хлопці,але якщо не зачіпаються,то я ставлюсь до них лояльно

Juha

Я чомусь думала, що це неприродньо.  :histeric Що тільки люди до такого додумалися.  :znajka А потім дізналася, що серед тварин це все дуже поширено (причому не тільки у мавп), навіть є в якогось різновиду качок, що вони живуть в трьох: два качури і качка. Так що виходить, що це природньо!!!