Шо нового в Косові?

Автор borowed, 15:44, 12 Листопад 2007

Попередня тема - Наступна тема

anv

Цитата: BigFAN від 19:03, 23 Вересень 2011
смішно то смішно але я якось, ше з двома озброїним чуваками і авчаркою ставили рекорди по бігу коли з заду метрів 100 місьо вигріб
Той місьо тоже був власністю людей з ПР? Бо якщо так то вам повезло двічі.

BigFAN

Цитата: anv від 19:07, 23 Вересень 2011
Той місьо тоже був власністю людей з ПР? Бо якщо так то вам повезло двічі.
той був безпартійний троха дикий

anv

Цитата: BigFAN від 19:09, 23 Вересень 2011
той був безпартійний троха дикий
Хто сказав що є такі партії які перевіряють людей і медведів на адекватність. А взагалі я небачив новин(хто може скиньте ссилку). Бо якщо це дійсно той медвідь то постраждалий ще й буде винен що не ставив рекорди по бігу або не уступив партійному місю кусок ноги.

wildperson

Цитата: BigFAN від 19:03, 23 Вересень 2011
смішно то смішно але я якось, ше з двома озброїним чуваками і авчаркою ставили рекорди по бігу коли з заду метрів 100 місьо вигріб
Я, школяром ще, поставив на полонинi рекорд по лазанню по смерецi. Я був без нiчого, а чувак озброїний сидiв на сусiднiй :) Спершу залiз, потiм незручно сидiти стало, стрiлив-налякав. Реально страшно, хто не в курсi- домашня свиня з вiдчаю може всi ребра поламати, а вже медведик)))

anv

Іде до зими і день стає все коротше. Правда світло на вулицях ще включають так пізно, як і літом(не враховуючи ті випадки коли горить цілодобово). Юра мо би якось доніс то до наших пішоходів(ранішніх проходимців і обхідників земель косівських) і включали чут поранше(тиж троха ближче до ричажка де лампічки зажігают).

ploskonos

З першого числа по графіку буде з 19 до 07год.

anv

Цитата: ploskonos від 10:54, 26 Вересень 2011
Агій круто!!! бо вже думав фанарік купувати, а тут з 1 числа Ласвегас по-косівськи. Графік ще раз будуть міняти?(бо в зимовий період 19год то вже за темно і люди з роботи порозходилися)

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: ploskonos від 10:54, 26 Вересень 2011

там той, це з урахуванням того шо в нас тепер немає зимового часу? :blush2:

anv

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 21:58, 26 Вересень 2011
там той, це з урахуванням того шо в нас тепер немає зимового часу? :blush2:
Це з урахуванням того, що у нас в державі нічого не враховують.

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: anv від 22:13, 26 Вересень 2011
Це з урахуванням того, що у нас в державі нічого не враховують.

всьо сходиться! :ce

anv

Бачив в центрі припарковану Славуту на якій стояла табличка "ООН поверніть наші гроші". Хто в курсі, що то за протест?

Синиця

і я таке бачила... самій цікаво! :nenayu

anv

Сьогодні на базарі бачив депутата ВР Генадія Москаля. Купував перець!

BigFAN

vyluzja Franka

Цитата: anv від 19:58, 11 Жовтень 2011
Сьогодні на базарі бачив депутата ВР Генадія Москаля. Купував перець!
... вын тут майже живе, на перевалі Німчич у нього туристичний комплекс. Знаю точно, що колись заходив в музей УПА. А він такий, цікавиться всякою старовиною, там в НУ напевне у всіх таке хоббі.