Шо нового в Косові?

Автор borowed, 15:44, 12 Листопад 2007

Попередня тема - Наступна тема

KosivArt

не в курсі, запитаю

upd: якшо кататись по Косову — до 2 днів

anv

По району розвісили реклами від ПР: мол ми щось робимо з того, що обіцяли(на фоні дит майданчика). Цікаво на що витратили більше грошей? На майданчик чи на рекламу?

vyluzja Franka

Цитата: anv від 19:48, 08 Вересень 2011
Мабуть є. На майданчик справді давли гроші з ПР, але без колядування по підприємцях не обійшлося(певне їх теж зарахували до своєї партії разом з Тигипком, Литвином і іншими). Знаю декількох підприємців, які вшоці дізналися, що вони мають великий намір підтримати ПР в фінансуванні.
До речі цих людей які долучилися до цієї справи, але не є членами ПР, згадано в ГК, нижче під статтею про відкриття майданчика, дивно чого не в самій статті ...партійна чистота чи шось таке?  :)

KosivArt

Список з газети: О.В.Мочерняк, Г.Д.Стефурак, С.І.Штундер, О.С.Лоп'янецький, Л.В.Абашин, В.В.Улич, Я.Я.Ємчура, М.М.Феркалюк, Л.В.Сіглер, Г.І.Гаджук, А.А.Николюк, Р.В.Бейсюк, А.В.Урбанович, Роман і Микола Кушнірчуки, Ю.І.Грималюк, М.Р.Ільницький, В.Ф.Гондурак, П.І.Біленчук, Б.В.Лаврук, В.М.Дощук, Т.В.Васільєва, В.І.Онисько, Т.В.Мазін, В.І.Кашинський, А.В.Бурдяк, В.І.Вікторів, В.К Брошкевич, О.С.Данилюк (Львів).

anv

Цитата: vyluzja Franka від 15:51, 12 Вересень 2011
До речі цих людей які долучилися до цієї справи, але не є членами ПР, згадано в ГК, нижче під статтею про відкриття майданчика, дивно чого не в самій статті ...партійна чистота чи шось таке?  :)
І взагалі на сітілайтах теж знайшлось би місце при бажанні для не партійних спонсорів. Це класна практика виконувати обіцянки за чужий кошт.

ploskonos

Тільки послідній дурень може купитись  на цей дешевий піар.
Адже всім відомо,що більшість  фінансових потоків в країні проходять через партію влади.А тут нам кинули кістку,раніше у нас відібрану.Ще й грошей їм не стало,у підприємців дозичали.

anv

Цитата: ploskonos від 17:38, 12 Вересень 2011
Тільки послідній дурень може купитись  на цей дешевий піар.
Адже всім відомо,що більшість  фінансових потоків в країні проходять через партію влади.А тут нам кинули кістку,раніше у нас відібрану.Ще й грошей їм не стало,у підприємців дозичали.
У нас і так або ти дурень або в ПР регіонів. то по ходу я перше. А як на рахунок сітілайтів з квоти міськради відреагують ті "дурні" партії що не з регіонами?

ploskonos

Цитата: anv від 17:47, 12 Вересень 2011
У нас і так або ти дурень або в ПР регіонів. то по ходу я перше. А як на рахунок сітілайтів з квоти міськради відреагують ті "дурні" партії що не з регіонами?

А що,є сітілайти,що належать міськраді?Вперше чую.
Хоча,цим питанням не цікавився.

vyluzja Franka

Цитата: Стас від 17:25, 12 Вересень 2011
Список з газети: О.В.Мочерняк, Г.Д.Стефурак, С.І.Штундер, О.С.Лоп'янецький, Л.В.Абашин, В.В.Улич, Я.Я.Ємчура, М.М.Феркалюк, Л.В.Сіглер, Г.І.Гаджук, А.А.Николюк, Р.В.Бейсюк, А.В.Урбанович, Роман і Микола Кушнірчуки, Ю.І.Грималюк, М.Р.Ільницький, В.Ф.Гондурак, П.І.Біленчук, Б.В.Лаврук, В.М.Дощук, Т.В.Васільєва, В.І.Онисько, Т.В.Мазін, В.І.Кашинський, А.В.Бурдяк, В.І.Вікторів, В.К Брошкевич, О.С.Данилюк (Львів).
Проста арифметика - 28 підприємців, ну напевне скинули як мінімум десь по грн. 500 а швидше всього і по більше. При чому, переважно якщо щось збирають то переважно міська рада,  а тут ПР.

anv

Цитата: ploskonos від 17:51, 12 Вересень 2011
А що,є сітілайти,що належать міськраді?Вперше чую.
Хоча,цим питанням не цікавився.

То ж не цікавився і 100% не скажу, але є 2 виділених міській раді під соц рекламу(виділені власником сітілайтів при попередньому сходняку депутатів). Походу той весь піар- це і є соц реклама з подачі(або з мовчазної згоди) міськради.

anv

Цитата: vyluzja Franka від 18:00, 12 Вересень 2011
Проста арифметика - 28 підприємців, ну напевне скинули як мінімум десь по грн. 500 а швидше всього і по більше. При чому, переважно якщо щось збирають то переважно міська рада,  а тут ПР.
Дитячий майданчик був необхідний для дітвори і питання реально наболіле. В Косові є багато соціально відповідальних людей, які могли б долучитися і раніше. В тому що це зорганізували з ПР їх велика заслуга :applauds. Дітям до лампочки за чиї гроші забавка. Правда ці реклами з виконанням обіцянок - то вже перебор(профінансуйте на всі 100% тоді піартесь аж потріскайте)

Синиця

Цитата: vyluzja Franka від 18:00, 12 Вересень 2011
Проста арифметика - 28 підприємців, ну напевне скинули як мінімум десь по грн. 500 а швидше всього і по більше. При чому, переважно якщо щось збирають то переважно міська рада,  а тут ПР.
Є й такі, які не захотіли афішувати і "світитися". Список не повний, але то може й добре. Єдине, що можу точно сказати - деякі підприємці спонсорнули більше, ніж 500грн. А те, що то є ПР, я думаю, не має бути таким важливим для нас - головне, що майданчик є і діти мають чим тішитись :)

wildperson

Цитата: anv від 18:07, 12 Вересень 2011
...В тому що це зорганізували з ПР їх велика заслуга :applauds. Дітям до лампочки за чиї гроші забавка. ..
От ключовий момент. Чому якась iнша партiя не органiзувала? Навiть якщо би партiя й нi коп1йки не дала, але зiбрала грошей + саме будiвництво (що само по собi коштуе) то вже плюс. Головне- зримий матерiальний результат для мiста, а далi- якщо вам то треба, то хоч обпiарьтеся, менi не шкода :sarcastic_hand:

ploskonos

Цитата: wildperson від 23:03, 12 Вересень 2011
От ключовий момент. Чому якась iнша партiя не органiзувала? Навiть якщо би партiя й нi коп1йки не дала, але зiбрала грошей + саме будiвництво (що само по собi коштуе) то вже плюс. Головне- зримий матерiальний результат для мiста, а далi- якщо вам то треба, то хоч обпiарьтеся, менi не шкода :sarcastic_hand:

Тому що головний спонсор - Пузіков - виявився в списку ПР.
Якщо говорити про дитячий майданичик з самого початку - то була думка поставити його за річкою,в скверику біля Франка.Віталій зголосився,але з умовою,що майданчик має бути під його магазином.І це природньо,бо дає переваги в конкурентній боротьбі.
Але для чого партії робити з цього піар?
Будівництво майданчиків,ремонт доріг у місті - це тупа господарка.
І якби звернулись до всіх підприємців,і тих,які не є прихильниками ПР - то пісочок не засипався би в останню ніч перед фестивалем.А може й на бруківку коштів вистачило б .
А якщо вже приписувати собі  заслуги - то хай би писали,що з 13-ти земельних ділянок,наділених на об"їздній на останній сесії - мінімум три пішли близьким родичам і протеже депутатів ПР.

vyluzja Franka

Цитата: Christina_Strynadyuk від 20:18, 12 Вересень 2011
А те, що то є ПР, я думаю, не має бути таким важливим для нас - головне, що майданчик є і діти мають чим тішитись :)
Я теж притримуюсь такої думки, якщо це на користь місту і його жителям, я тільки за те. Просто, в місті багато роботи робиться але без пафосу. Думаю що всі розуміють що живуть в одному місті і хочеться щоб воно ставало кращим.