Шо нового в Косові?

Автор borowed, 15:44, 12 Листопад 2007

Попередня тема - Наступна тема

ploskonos

Мда,і за такі тіла люди на Майдані гинули...

wildperson

Цитата: ploskonos від 15:15, 27 Травень 2014
Мда,і за такі тіла люди на Майдані гинули...
Юра, я тут казав щось схоже, та молодь мене заiгнорила. Люди хотiли реальних змiн, а вийшло так як вийшло. Хоча з цим тiлом реально розiбратися ще можно, е кому. Суть же не в тому, що в1н в суботу бухий, всi ми люди. А в тому, що посадою козиряе. I що ти бачиш тут можно зробити? Це не сарказм, це питання.

Жирна_Бойова_Панда

Ну тут ще питання, завдяким яким партіям даний парсонаж став головою РДА :indeed

KosivArt

лиш райради а не рда

ploskonos

Цитата: wildperson від 16:36, 27 Травень 2014
Юра, я тут казав щось схоже, та молодь мене заiгнорила. Люди хотiли реальних змiн, а вийшло так як вийшло. Хоча з цим тiлом реально розiбратися ще можно, е кому. Суть же не в тому, що в1н в суботу бухий, всi ми люди. А в тому, що посадою козиряе. I що ти бачиш тут можно зробити? Це не сарказм, це питання.

Ну,якщо чиновник(депутат) не розуміє,що він служить людям ,а не навпаки - треба гнати,без варіантів.

ploskonos

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 17:47, 27 Травень 2014
Ну тут ще питання, завдяким яким партіям даний парсонаж став головою РДА :indeed

Ти,Віталику,так і не розумієш суть проблеми.Питання не втому,хто обрав,а в тому,що після обрання ніхто не котролює.

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: ploskonos від 19:15, 27 Травень 2014
Ти,Віталику,так і не розумієш суть проблеми.Питання не втому,хто обрав,а в тому,що після обрання ніхто не котролює.

Не згідний. Тому, що обрання і подальший контроль - це один нероздільний процес, це і є громадянське суспільство.

anv

Ви вважаєте себе гуцулом тоді остерігайтесь...  
http://youtu.be/RYZOcVa9r4o

sv

Шмайсер

І що цей Такчіаніді ще досі живий?

IVP

Опишіть ситуацію шо і до чого

anv

ще записи розмов між Такчіаніді та Соломченком
http://youtu.be/dYVcPHknmUU

Шмайсер

Якщо після цього косівське СБУ не притяне цього сеператиста "Грека" до відповідальності, який дрючить всю гуцульщину то я вже не знаю, що взагалі можна сказати...Чи тут в Косові лише вміють нападати на землевпорядників та архітекторів?

Шмайсер

Поки що Грек взув весь Косівський район.