Шо нового в Косові?

Автор borowed, 15:44, 12 Листопад 2007

Попередня тема - Наступна тема

ploskonos

Нереально відремонтувати обвал ні 5-и,ні 10-и метровий,бо його підмило.Я ставив питання про будівництво дамби нижче кладки біля АТК,тоді б рівень дна річки піднявся,і берегоукріплення не підмивалося б.

wildperson

Цитата: ploskonos від 09:40, 15 Квітень 2013
Нереально відремонтувати обвал ні 5-и,ні 10-и метровий,бо його підмило.Я ставив питання про будівництво дамби нижче кладки біля АТК,тоді б рівень дна річки піднявся,і берегоукріплення не підмивалося б.
Я зараз нiяк не в твою сторону, ти все таки небайдужий, повага :good:
АЛЕ!
Не депутатам рiшати де там дамбу й таке iнше. Депутатам треба знайти грошi, найняти профi й прослiдкувати щоб грошi не вкрали (й самим не красти).
Я, для прикладу, можу побудувати хоч дамбу, хоч що. Але по проекту. А от розрахувати ту дамбу вже не зможу, нема навикiв, треба сестру просити :) А все то грошей вартуе. От тут депутати треба :oj

ploskonos

Петро,ти частково правИй.
Правильно,не депутатам вирішувати ,де дамбу ставити,для цього існують інженери.Але депутати мають подати сигнал,що може статися біда,що й було зроблено.
Дальше:знайти гроші на проведення берегоукріплень - тут депутати такого мегаполісу,як Косів - нічого не вдіють.Цим повинна займатись районна або обласна влада.Тому що на подібні роботи потрібні суми,які в кілька разів перевищують бюджет міста.
І міських депутатів/мера просто ніхто не пустить на поріг  в кабінети,де розпоряджаються такими коштами.
Так само - як можна прослідкувати,щоб не вкрали?Я по професії лікар,хтось економіст,хтось вчитель і т.д.Що я розумію від будівництва,як можу проконтролювати процес,який триває кілька місяців?Палатку на будові розбити і рахувати мішки з цементом?
Для чого тоді існують всі ці прокуратури,КРУ,і їм подібні.Сотні тисяч людей в цій країні отримують зарплату за те,що контролюють інших,а в кінцевому результаті контролювати повинен депутат?

anv

В Коломиї будують Епіцентр. Шутер беруть десь в наших краях і возять багатотонними вантажівками. Хочете вірте, а хто й ні, але ті ями, які я споглядаю з вікна, збільшились на 10-20см в діаметрі.

ploskonos

Цитата: anv від 13:26, 16 Квітень 2013
В Коломиї будують Епіцентр. Шутер беруть десь в наших краях і возять багатотонними вантажівками. Хочете вірте, а хто й ні, але ті ями, які я споглядаю з вікна, збільшились на 10-20см в діаметрі.

Була передача.Шутер беруть з Прута в районі Саджавки ,Іванківців.Тепер тим займається  обласна прокуратура.

anv

ploskonos

♠S.Y.♠

Бачив "київську вантажівку "із шутром їхала до Люльчука

anv

Цитата: ♠S.Y.♠ від 18:39, 17 Квітень 2013
Бачив "київську вантажівку "із шутром їхала до Люльчука
Я їх бачу по 100 за день не менше. Сьогодні їхав в Коломию. Яблунівський міст просів десь на 15см. Скоро будем їздити через заболотів :car
Цитата: ploskonos від 09:53, 17 Квітень 2013
По зомбоящику
та я поняв, що не по радіо. мож па2ятаєш назву передачі чи канал

wildperson

Цитата: ploskonos від 09:28, 16 Квітень 2013
Петро,ти частково правИй.
Правильно,не депутатам вирішувати ,де дамбу ставити,для цього існують інженери.Але депутати мають подати сигнал,що може статися біда,що й було зроблено.
Дальше:знайти гроші на проведення берегоукріплень - тут депутати такого мегаполісу,як Косів - нічого не вдіють.Цим повинна займатись районна або обласна влада.Тому що на подібні роботи потрібні суми,які в кілька разів перевищують бюджет міста.
І міських депутатів/мера просто ніхто не пустить на поріг  в кабінети,де розпоряджаються такими коштами.
Так само - як можна прослідкувати,щоб не вкрали?Я по професії лікар,хтось економіст,хтось вчитель і т.д.Що я розумію від будівництва,як можу проконтролювати процес,який триває кілька місяців?Палатку на будові розбити і рахувати мішки з цементом?
Для чого тоді існують всі ці прокуратури,КРУ,і їм подібні.Сотні тисяч людей в цій країні отримують зарплату за те,що контролюють інших,а в кінцевому результаті контролювати повинен депутат?

В принципi повинен. Як раз депутат. Його ж вибирали люди якраз для того.
Звичайно ж не мiшки з цементом рахувати (для цього спецiальнi люди, типу мене, iнженера технагляду :crazy:). Й не пiдмiняти прокуратуру з КРУ (я не забув, що ти лiкар по професii). Робота депутата не в цьому, а якраз в тому щоб шпиняти людей, що отримують за те зарплату. Депутат- це такий народний представник. Люди платять податки, але самим своi права- нема нi часу нi навикiв. Вони вибирають депутата (свого представника). А вiн вже шукае грошi, а також спiлкуеться з контролюючими органами.

ploskonos

У нормальних країнах існує формула виділення грошей з бюджету на міста,в залежності від кількості жителів і т.д.
І в нас існує,але все реалізується по корупційних схемах.Погугли "субвенції на Єнакієво",наприклад.
Те що ти пропонуєш - "шукати гроші" - називається "корупція".Тому що гроші просто так не знайдеш.Ті,хто "знаходять гроші" - платять відкат.За це в кримінальному кодексі передбачена відповідальність.З конфіскацією.
Кому воно  потрібно?

IVP

Чомусь ніхто фотографії обвалу не виклав.

KosivArt

сьогодні біля п'ятої мали би включити газ, майте на увазі

Синиця

Воду не постачають вже який день...
Мали дати в суботу, то сказали, що щось там з трубами, за ці кілька днів могли вже усунути неполадки.
останній раз вода була минулого четверга, мала бути сьогодні :(

зло wall

Dana Eco-Kosiv

підкажіть, де в Косові  можна замовити табличку з назвою вулиці? :yahoo: