"Просування" сайту в інтернеті

Автор KosivArt, 09:34, 10 Листопад 2007

Попередня тема - Наступна тема

KosivArt

Жирна_Бойова_Панда

Жирна_Бойова_Панда

поржав  :crazy:
SЕО в России:
— Алло, это SEO агенство?
— (шепотом) да.
— А почему вы шепотом?
— Я сейчас на алгебре.

Жирна_Бойова_Панда

Dana Eco-Kosiv

Почитавши ваші дописи, роблю передчасний висновок,що справа "кєжка" :oj.

Введіть мене в курс справи, що треба купляти і який з цього усього  wallтолк? :znajka

Dana Eco-Kosiv

усі такі балакучі...

І де там цикнути? Наведіть приклад.

Жирна_Бойова_Панда

нашо воно тобі? кого ти просувати будеш?

Dana Eco-Kosiv

ІМХО, чи ти гризешсі, що я раптом якийсь сайт задуже розкручу?
Поділися знаннями,якщо тобі корона з голови не впаде.

Жирна_Бойова_Панда

потішила, дякую victory
по сабжу, мені ніхто нічого не розказував, все є в гуглі. якшо ти не можеш знайти потрібну інфу там, то не є добра риса для сеошника. шукай блоги про сео і читай, потім практика. всьо просто :drinks:

Dana Eco-Kosiv

Старалася.От бачиш, все просто. Ти не повинен бути упереджений, ти ж без п*яти хвилин депутат. Тепер за тебе проголосує не тільки твоя мама і гороля.
Дякую.

Тарас Пасимок

Цитата: KVITKA♥ від 09:52, 15 Березень 2012
Старалася.От бачиш, все просто. Ти не повинен бути упереджений, ти ж без п*яти хвилин депутат. Тепер за тебе проголосує не тільки твоя мама і гороля.
Дякую.

досить брутально  :crazy:

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: KVITKA♥ від 09:52, 15 Березень 2012
Дякую.

це п'ять! :applauds
а як навчу весь Косів сеошити - стану президентом? :rofl:

KosivArt

Періодично отримую листи (чи спам) від індійських сайтокрутівників. Жирним я виділив то шо називають розкруткою і просуванням сайта:

Hello,
I am Kusum, Marketing Manager.
Advertising in online world is one of most inexpensive and highly effective way of promoting a business.

We are a Leading Indian Based SEO & Web Development Company and one of the very few company which offer organic SEO services with a full range of supporting services such as one way themed text links, blog submissions, directory submissions, article writing and postings, etc.
We are a team of 85+ professionals which includes 35 full time SEO experts. We are proud to inform you that our team handled 100+ SEO projects and obtained 40000+ manually built links in the past 1 year.
Let me know if you are interested and I'll present you with a proposal that would not only improve sales of your company but also brand your products.
We will be more than happy to you with offering our services.

Thanks
--------------------------
Kusum Rawat
Designation: Online Marketing Consultant

Жирна_Бойова_Панда

факє! у трейлерів знову тицька 10 :yahoo: іду в ггл рубати бабло :crazy:
десь 8 місяців пройшло з того часу, як попав під фільтр.

KosivArt