Косівські дороги...

Автор dimon, 02:46, 08 Квітень 2007

Попередня тема - Наступна тема

Marinka

Які баби? Якого туману?

IVP

о... я б Вам розказав історію жахливу! містика одна! та тільки віч-на-віч

Marinka

Цитата: IVP від 21:02, 19 Грудень 2008
о... я б Вам розказав історію жахливу! містика одна! та тільки віч-на-віч
Мож  в асю кинути свій хоррор;)

wildperson

Цитата: Marinka від 20:54, 19 Грудень 2008
Які баби? Якого туману?

"Иду.., курю.... (С)"Ноль"

IVP

Марінка вже знає шо то і від страху втекла ))

Marinka

Цитата: IVP від 23:27, 19 Грудень 2008
Марінка вже знає шо то і від страху втекла ))
Ну, сьогодні ледве занула.... такі страхи були :crazy:

borowed

може в звязку з потеплінням ап?
цікаво було б парочку фоток і парочку матюків погледіти;)

ploskonos

Кидаю фото знайомого тобі магазину,навпроти вікон на дорозі яма,в яку попадає кожна машина.Болото летить на стіну і вікна.
Але матюкаються не водії,а дівчИна з магазину.,яка кожних 10 хв вікна протирає.

borowed

казав же ,шо треба хоть трохи далі його від дороги будувати))
ну нічо,матюкатимуться водії тоді,як їм випишуть на СТО рахунок за нову підвіску Макферсона;)

KosivArt

До речі, тротуари від підвісної кладки до автостанції так і не доробили — привезли плитку, зірвали старий асфальт, але почалась зима і роботи припинились.

Зараз вже літо, але певно закінчувати ніхто не збирається...

ploskonos

Цитата: Стас від 18:18, 21 Червень 2009
До речі, тротуари від підвісної кладки до автостанції так і не доробили — привезли плитку, зірвали старий асфальт, але почалась зима і роботи припинились.

Зараз вже літо, але певно закінчувати ніхто не збирається...

Ситуація така:згідно розпорядження Голови РДА частина коштів,виділена на ліквідацію наслідків стихії,спрямована на ремонт доріг в Косові.За ці кошти зроблено дороги,тротуари.
Але знайшлися "добрі" люди,яким це не сподобалося,які вважають,що частина коштів вкрадено,а решта(ті,як іпішли на ремонт доріг),витрачено не за призначенням.Що парадоксально,ця людина балотувалась на мера Косова на попередніх виборах.Пішли кляузи в різні інстанції,в результаті приїхала перевірка,в зв"язку з чим кошти "заморожені".
Тротуарів ,напевне,більше не буде((.
Думаю,це не заважатиме нашому "письменнику" виставити свою кандидатуру на слідуючі вибори голови міста...

KosivArt

пиши вже фамілію, «героїв» треба знати «в ліцо».

ploskonos

Juha

Я чула, що вищесказаний проводить і кампанію проти того, що на Павлика наче зробилили дорогу під шумок повені. Ніби там нічого не позривало, дорога була. А те що навіть не можна було попасти на цвинтар, щоб поховати людину - то все видумки...  :nenayu

KosivArt