.: : Сміття : :.

Автор TweaXL, 03:52, 25 Вересень 2007

Попередня тема - Наступна тема

TweaXL

Як на мене треба з цим щось робити, а то так ще трошки і буде не Косів - а сміттєзвалище "Косів". Скажіть хто-що думає, пишіть якщо є якісь пропозиції щодо вирішення проблеми...

KosivArt

На вулиці Незалежності, де я живу, сміття забирають зранку кожного дня. Укладений договір  з водоканалом, 2 гр. в місяць. А ти де живеш?

TweaXL

Я на вул.Чорновола, біля лікарні. Але справа не в тому,  що від хати не вивозять, ти пройдись вулицями...

KosivArt

Якщо порівняти з останніми роками, то місто стало набагато чистіше. А ось на Гуці сміття дійсно багато і прибирати ніхто не збирається.

TweaXL

Так от я теж про це.

KosivArt

Тут проблема в міському голові.

TweaXL

Ти так думаєш, і що з ним робити?

KosivArt

Весною будуть вибори у місцеві ради, мемо його гнати.

Жирна_Бойова_Панда

цент міста в нас, чесно кажучи, реально ЗА*РАНИЙ.... і нема тут шо казати...то є велика проблема((
люди у нас такі!!!!

IVP

Пам'ятаю біля 1-ої школи хтось виставив сміття, і там були уже використані дитячі підгузники і собаки пороздирали пакети, і ті всі підгузники по цілому шкільному подвір'ї валялися. Оце так картина :)

Аскет

Я думаю шо тут проблема в людях. Майже ніхто не хоче платити за вивіз сміття, от і складаюти під слупами.

Marinka

А самим вивезти сміття то така проблема!!!!! Майже в кожній сім`ї машина. Краще будемо сидіти по вуха в смітті, але самі для себе нічого не зробимо. Може спробувати організувати самим якусь організацію добровільну з вивозу сміття? А не чекати поки прийде хтось і почне щось робити?

KosivArt

Сміття кожного ранку біля слупів забирає міськводоканал. Абонплата - 1 грн. в місяць. Тепер стало значно чистіше ніж було.

Juha

Я вважаю, що порядок навести можна високими штрафами і щоб було багато мусорників. Моя баба розказувала, що німці в Косові порядок за 2 тижні навели. Правда вони фізично били, а не штрафували.

Marinka