Тарас Пасимок
Абориген
Репутація: 49
|
|
« : 19:42, 02 Квітня 2017 » |
|
Друзі, як ви напевно знаєте, протягом 2015-2017 років я досить серйозно зайнявся чайною темою. За цей час, мені вдалося познайомитись із купою чудових і світлих людей, професіоналів в цій справі (які навіть працювали в найбільших чайнах Москви та інших мегаполісів), котрі багато мене навчили в плані якісного китайського чаю та загалом чайної культури і церемонії, посуду та багатьох інших важливих штук!
Час від часу, я замовляю чаї в провірених людей для себе та своїх друзів з Косівської йоги та Косівського інституту і просто друзів-косівчан. Люди, які в мене брали чаї задоволені, нарікань немає). Якщо у вас виникне бажання спробувати якісного білого, зеленого, чорного чаїв за помірну ціну, або навіть і улунів чи пуерів – то пишіть мені в приват!) Чим зможу, тим допоможу!)
|
|
|
|
|
Тарас Пасимок
Абориген
|
|
« Відповідь #1 : 09:32, 26 Квітня 2017 » |
|
Фото з китайської чайної церемонії для Косівських йогів, яке відбулося в березні!) тепер про культуру споживання чаю знають на 15 людей більше у Косові)
|
|
|
|
Тарас Пасимок
Абориген
|
|
« Відповідь #2 : 11:38, 16 Травня 2017 » |
|
Скоро буду робити нове замовлення по чаю - в наявності, - чорний, зелений, білий, улун, кудін по 100 грам в пачці! замовляйте!
|
|
|
|
Тарас Пасимок
Абориген
|
|
« Відповідь #3 : 00:05, 29 Червня 2017 » |
|
по темі чаю та України - рекомендую! - https://www.5.ua/programy/za-chaicom-53.html"За Чай.com" – авторське ток-шоу Романа Чайки, який щобудня провокуватиме своїх гостей некомфортними запитаннями, аби дізнатися, що ж насправді вони приховують за своїми масками. Роман Чайка, автор та ведучий проекту: «Українському медіапростору бракує гострих ток-шоу, які б провокували гостя на відверті на несподівані відповіді. У Антона Чехова є влучний вислів: «Чудовий день сьогодні. Чи то чаю піти випити, чи то повіситися». Редакція нашої програми обирає перше. А з чим буде цей чай - цукром чи лимоном – будемо бачити щовечора».
|
|
|
|
Тарас Пасимок
Абориген
|
|
« Відповідь #4 : 09:34, 06 Липня 2017 » |
|
Dzheims Kalyshuk подарував мені на дн цілу чайну підвіску) крута ручна робота хоч і важка - тепер юзатиму на чайних церемоніях)
|
|
|
|
Тарас Пасимок
Абориген
|
|
« Відповідь #5 : 10:35, 12 Липня 2017 » |
|
Провів чайну церемонію для учнів 8-9 класу з Києва які вперше в житті пили чай пуер - кажуть було круто!
|
|
|
|
Тарас Пасимок
Абориген
|
|
« Відповідь #6 : 20:55, 17 Вересня 2017 » |
|
21 вересня, в четвер, о 18-00, ВПЕРШЕ в Косівському музеї народного мистецтва та побуту Гуцульщини відбудеться показова чайна церемонія, де кожен з присутніх зможе безкоштовно спробувати елітний китайський чай від проекту «Підпільна Чайна». - http://kosivart.if.ua/2017/09/16/8591/
|
|
|
|
Тарас Пасимок
Абориген
|
|
« Відповідь #7 : 12:53, 22 Вересня 2017 » |
|
Вчора з Marichka Turanska провели чайну церемонію для косівчан! було круто! Косівський музей народного мистецтва та побуту Гуцульщини отримав в подарунок якісний китайський зелений чай Те Гуань Інь від проекту "Підпільна Чайна" - смакуйте на здоровя!
|
|
|
|
Тарас Пасимок
Абориген
|
|
« Відповідь #8 : 21:35, 24 Вересня 2017 » |
|
21 вересня, я з Marichka Turanska провели чайну церемонію для косівчан в рамках презентації туристичного проекту МапаКосів! Було круто, а всі присутні змогли насолодитись якісним китайський білим чаєм та дізнатись багато цікавих штук про чай і Китай! Косівський музей народного мистецтва та побуту Гуцульщини отримав в подарунок зелений чай улун Те Гуань Інь від проекту "Підпільна Чайна" - смакуйте на здоровя!
|
|
|
|
|
Тарас Пасимок
Абориген
|
|
« Відповідь #10 : 16:25, 10 Жовтня 2017 » |
|
Якісний чай - це саме те, що вам потрібно, щоб зігрітись, бо зима сі ближит!
|
|
|
|
Тарас Пасимок
Абориген
|
|
« Відповідь #11 : 20:23, 12 Листопада 2017 » |
|
В Косівському музеї провели чайну церемонію - http://kosivart.if.ua/2017/09/27/8606/!- статтю вже прочитали 1500 разів! так потрохи чайна культура добереться і до Косова!
|
|
|
|
Тарас Пасимок
Абориген
|
|
« Відповідь #12 : 13:13, 14 Листопада 2017 » |
|
сенсація - в інтернет проникли перші підпільні фото легендарної "Підпільної чайної")
|
|
|
|
Тарас Пасимок
Абориген
|
|
« Відповідь #13 : 13:16, 14 Листопада 2017 » |
|
заїхав новий чай - на цей раз азербайджанський - зелений та чорний, рекомендую) пуери, улуни, а також легендарний японський чай матья) отак і живемо!)
|
|
|
|
Тарас Пасимок
Абориген
|
|
« Відповідь #14 : 21:48, 29 Листопада 2017 » |
|
В Косівському музеї провели чайну церемонію http://kosivart.if.ua/2017/09/27/8606/! Статтю вже переглянули більше 2000 разів! "Підпільна Чайна" донового року готова!
|
|
|
|
|
|