Хто що читає в оффлайні

Автор Жирна_Бойова_Панда, 02:11, 08 Квітень 2007

Попередня тема - Наступна тема

Juha

А я зараз перечитую Р.Л. Стівенсона. Почала з школи "Острів скарбів" - так якось приємно читати... Потім перейшла до "Владелец Баллантрэ", зараз вже читаю "Потерпевшие кораблекрушение" - поки що непогано.

yaro my

Цитата: s19or від 22:46, 29 Січень 2011
Ярослав Гашек. Походеньки бравого солдата Швейка.
:good: Читайте класиків, вони актуальні і зараз. Гашеку за Швейка :applauds

Жирна_Бойова_Панда

Стивен Кови "7 навыков высокоэффективных людей" - буде перша книжка яку я прочитаю з мо-біль-но-го :ce

Gorolya

щойно дочитала книжку Дари Корній "Гонихмарник"
дуже сподобалась! щось таке цікаве і містичне)  :good:
раджу почитати!

«Саме про Любов, про боротьбу між Добром і Злом роман Дари Корній «Гонихмарник». Ви читатимете, а над вами витатиме легкий вітерець справжньої української магії...»  - правда)  :)

Malva Landa

Читаю новели С.Цвейга - неможливо відірватися  :coffee

Жирна_Бойова_Панда

беруся за біографію Джобса (найбільш продаваєма книжка минулого року:) )

KosivArt

Місяць тому прочитав книжку Мирослава Дочинця «Многії літа. Благії літа» (заповіді 104-річного карпатського мудреця — як жити довго в щасті і радості).
Але зараз берусь перечитувати ще раз, бо дуже багато корисної інформації запаковано в такий формат.

Я не опишу книжку краще, як це зробив в епіграфі доктор мед. наук В. Білоног:
«Маємо унікальний осмислений і пронизаний істинною духовністю устрій життя однієї людини. Людини звичайної і водночас незвичайної. Це не просто безцінні крихти набутих знань і вмінь мудрого старця, це Система. Вибудувана на тонкій інтуїції і вивірена 100-літнім досвідом, вона з користю прислужиться кожному, в тому числі великою мірою і нам, медикам. Це свіжий струмінь у сучасні дієтологію, валеологію і людинознавство. Уважно і вдумливо це слід читати і перечитувати, неначе дрібнимим ковтками п'єш живу воду».

Книжка була в книгарні Косова або можна замовити поштою в автора напряму (mido.mukachevo @ rambler.ru)

KosivArt

В кого поболює спина чи по роботі багато сидить рекомендую прочитати книжку лікаря Сергія Бубновського «Остеохондроз — не приговор!».

В книзі є опис і фотографії простих та ефективних вправ, які бажано робити навіть для профілактики. Болить спина? Роби вправу, а не ковтай пігулку!

Vlad

Розжився на кіндл, перша книжка яку з нього прочитав "Как сдвинуть гору Фудзи" Вільма Паундстоуна. Думаю Панді, ящо ше не читав, має сподобатись.

Жирна_Бойова_Панда

дякую, забрав, хоч маю в айбуксі ще цілу гору непрочитаного :)
останнє, що прочитав "Доставляя счастье" Тоні Шея - дуже цікаво і корисно :bu

Жирна_Бойова_Панда

почав читати Айн Ренд "Атлант розправив плечі"
а сьогодні знайшов в коіску таке от чудо :bu

[вкладення вилучене Адміністратором]

s19or

А де знайшов чудо? А то я в Станіславові в пятницю неміг знайти .

Жирна_Бойова_Панда

В Косові на пятачку, він там один був. Сьогодні друг у франику купував, на 2 грн дешевше, як у нас :crazy:

KosivArt

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 14:21, 02 Квітень 2013
а сьогодні знайшов в коіску таке от чудо :bu

«Дикі люди Європи» — о, там є шось про Карпати? :)

Жирна_Бойова_Панда

Є стаття про нашу маланку