Хто що читає в оффлайні

Автор Жирна_Бойова_Панда, 02:11, 08 Квітень 2007

Попередня тема - Наступна тема

KosivArt

borowed

Вкотре взявся за Дейла Карнегі,ніяк не міг дочитати до кінця,тим більш ,що треба читати дуууже уважно,якшо хочеш щось для себе почерпнути...

KosivArt

Карнегі? :bad: Читай краще про УПА :good:

borowed

Шось ми з тобою напевне про різні речі говоримо,бо я особисто ніяких паралелей між книгами Карнегі та історією УПА не бачу...

Juha

Borowed, моя тобі порада, якщо тобі не йде Карнегі, то не читай його. Попробуєш пізніше. А то ніякого толку з твого читання не буде. Взагалі, бажання до книжки пропаде. Я от наприклад визнаю про те, що я не читала Достоєвського "Злочин і кара". Я почала, але пан Раскольников в мене викликав тільки відразу. Я просто до життя ставлюся реально. І якщо в нього "рве дах", то це його проблеми, пішов на роботу, знайшов собі якусь подружку і т.д. А ні - вбив невинних людей для самоствердження. Можливо років через 5 я буду думати по-іншому. І 100% візьмуся знову за ту книгу. Але зараз який сенс мені її читати. До речі, аналогічну реакцію в мене викликав "Парфюмер". А Вам як?

KosivArt

Цитата: borowed від 17:36, 26 Січень 2008
Шось ми з тобою напевне про різні речі говоримо,бо я особисто ніяких паралелей між книгами Карнегі та історією УПА не бачу...
Я не провожу ніяких паралелей, просто раджу з власного досвіду не читати Карнегі, щоб не стати таким роботом, якого він описує у своїх книжках.

Juha

Стас, мені здається, що ти не правий тут. Читати можна все. Тільки потрібно розуміти, що ти читаєш. Я б на твоєму місці порадила сильно не задумуватися над змістом!!!

KosivArt

А для чого тоді читати, якщо не задумуватись над змістом?

Juha

Для того, щоб бути в курсі. Можна робити свій висновок, який не допустить того, щоб читач "став роботом". Він, фактично, ознайомиться з твором, але не буде сприймати його настільки, щоб ходити пару днів, думати і слідувати йому.

Я просто вважаю, що читати можна все.

KosivArt

На все просто часу не вистачить ;)

borowed

якраз над такими книжками задумуватись треба,ця людина добилась успіху в житті саме завдяки принципам,описаним в цій книзі.Хоча ....Особисто твоя думка рвзниться від моєї,і я не збираюсь переконувати в протилежному....Хоча таки про УПА ти загнався) :)

KosivArt

Добре, залишимось кожен при своїй думці і не будемо флеймити  :)  :drinks:

borowed

До речі про Карнегі - людина вчить нас,як навчатись на своїх помилках за рік,а не за 10...От і все,рано чи пізно ти б до цього прийшов і без нього

Marinka

Дуже цікава книга Любка Дереша "Культ", а ще - Марії Матіос "Солодка Даруся". Останні що я прочитала...

Juha

Я читала Любка Дереша "Поклоніння ящірці". Досить, як би то сказати, оригінальний автор. Цікаво!!! Хоча я більше люблю класику. :)