Євроінтеграція по-українськи

Автор Жирна_Бойова_Панда, 18:20, 22 Листопад 2013

Попередня тема - Наступна тема

Жирна_Бойова_Панда

Кому цікаво, сьогодні почало працювати ГромадськеТВ, в кращих традиціях 5 каналу зразка 2004 року.
http://www.youtube.com/watch?v=EH-n3Ayqctk#ws

Жирна_Бойова_Панда

Завтра на 12 годину на площі Незалежності збирається Євромайдан.

[вкладення вилучене Адміністратором]

Жирна_Бойова_Панда

anv

Вчора на площі ночувало 5-10 людей. Сьогодні має бути більше... але щось дуже сумно від малої активності в місті й районі!

anv

ніч перебули від 20 до 36 людей. Косівчани аж рвуться в ЄВРОПУ сіли на диван і гріють ж о п у...

KosivArt

sv

покишо неготові у Європу.
дєдя сказав

Dana Eco-Kosiv

:icon_fight1:по любому щось з того євромайдану вийде, хоча Єфремов(п.рег.) сказав,що причин для відставки уряду немає.
А "зам*яти" ситуацію влада поки не може.
З-за кордону кажуть спостерігачі,що українці просто мітингарі, а не люди, яким набридла політика теперішньої влади. Погоджуюсь,що протестуючими маніпулюють щоб змінити владу іншими, може і не кращими від теперішніх.
ЗМІ теж молодці,бо,на мою думку, якби ситуцію так не придали гласності, то давним давно би всіх розігнали з майданів грубою силою.
Хочеться,щоб на хід подій вплинули глави авторитетних держав, бо самі ми не взмозі. Моя така думка. :icon_fight1:

Жирна_Бойова_Панда

Я до тебе 2 дні дзвонив, безрезультатно :)

Жирна_Бойова_Панда

Juha

Я боюся дивитися новини по ТВ. Не читаю Укр.правду вже десь тиждень, бо тяжко те все переношу. Стала якась дивна трохи. Думаю зайду полажу на форумі. Появилася хвилинка... А тут такі новини від ЗіЕнея... В принципі цього треба було очікувати. Я от думаю, чи мирно розженуть людей, чи люди самі розійдуться, чи буде застосована сила... Сподіваюся, що тікати в Косів не прийдеться.

Жирна_Бойова_Панда

В кого блокують українські сайти (як от у мене) дописуйте в кінці адреси сайту .nyud.net 
приклад: pravda.com.ua.nyud.net

KosivArt