"Свято праці" - ТОЛОКА на горі Михалкова в Косові - І.

Автор Gora, 17:36, 08 Червень 2012

Попередня тема - Наступна тема

Gora

Привіт друзі! Доводжу до відома волонтерської спільноти, що перше Свято Праці в Косові на горі Михалкова відбудеться 23 червня 2012!!!

(якщо вам сподобається процес та  результат, можемо продовжити до 24 червня)
Взагалі планується зробити кілька заходів, бо роботи багато. До зими ще є трохи часу.
Шановні модератори, з вашого дозволу прошу Вашої підтримки.

Запрошуємо всіх бажаючих приїжджати, приходити та возз'єднуватися і зливатися в трудовому пориві і творчому екстазі  :drinks: (то стосується прокладення нових маршрутів і не тільки :)).
      Ми будемо приводити в порядок Нашу Гору. Чистити старі траси - і створювати нові.  Буде багато роботи - і море дружнього спілкування нонстоп. Ми чекаємо Вас, хлопці, і смакуємо радість від нової зустрічі. Ласкаво просимо!  :pleasantry:

Після роботи, Вогонь шашлики, сало, танці, "песні" - треба гітару :yahoo:,   короче все що самі для себе придумаєм. Романтика на Михалковій присутня. О.

Бонус героям трудового фронту: - всім хто попрацював на суботнику, надається безкоштовний день каталки в Косіві на горі Михалкова.

Можна мати при собі, -
1. Себе.
2. Як мінімум сокиру!
3.Пилку.
4. Бензопила типу Штіль, (або шось подібне не велике).
5. Відра для каміння якщо буде потрібно думаю найде адміністрація:))

Організаційні питання:
1.Бажаючим Зголошуватися в темі або по телефону 0666666786 або 0672904669. Ігор
2.Списк учасників буде розміщено також в темі.
3. Любі питання що стосується Свята праці треба задавати в темі або по вищевказаним телефонам.  :thank_you2:  Велкам :)

Фото зроблені на аналогічному заході на Закарпатті в Подобовці, Де був особисто вже два рази, останній з групою Косівчан 25-27 травня 2012 року.

IVP

Телефон в пекло ?           0666666786

а дівчата файні будуть ?

Тарас Пасимок

Цитата: IVP від 18:32, 08 Червень 2012

Іван телефон в пекло 666, а це якесь пекло в пеклі - може віп ложа для наших депутатів чи шо  :crazy:

Gora

Цитата: IVP від 18:32, 08 Червень 2012

а дівчата файні будуть ?

Телефон поки що мій, тут, на місці в Косові))
У вигляді бонусу дівчат нажаль не буде :)) але з собою можна брати, робота теж найдеться ))

Gora

Що з присутніх на форумі ніхто не їздить на лижах? Невже тут так все запущено в цьому плані?  Як на мене то дивна тишина, 50 з чимось переглядів  та тільки два коментарі :nenayu

Gora

Список учасників толоки:                                

1. Ігор К.
2. Юра В.
3. Вася В. + 3
4. Борис Б. +1
5. Роман Л.
6. Максим К.
7. Марійка К.
8. Ігор М.
9. Роман П.

список буде оновлюватись по мірі подачі заявок

IVP

Цитата: Gora від 23:25, 08 Червень 2012
Що з присутніх на форумі ніхто не їздить на лижах? Невже тут так все запущено в цьому плані?  Як на мене то дивна тишина, 50 з чимось переглядів  та тільки два коментарі :nenayu

Нічого дивного, фанатів лижів тут меншість напевне, тай половина тих хто фаната не фанат кататись на Михалковій.

За те в тебе номер телефона мажорний.

Gora

Так це можна поміняти якщо, на Михалковій можна зробити просто казкове катання якщо захотіти.  
І до катання дома появиться  велике бажання. Особливо коли ти знаєш що траса по якій ти мочиш, зроблена з твоєю участю.

головне вловити той кайф :crazy:

Максим

Діло хороше, навідь дуже, особисто я дуже вдячний Ігору за організацію цього заходу. Адже сам виріс на тій Міхалковій з 6 років. І дуже встидно, що там так все запущено. Шановне панство, невже ми варті, щоб у нас було гірше, як в других? wall. Погляньте на Мигово? А у нас горочка покруче раз в десять буде!!!!!І ми зробимо з неї рєд!!! Ну, сміливіше, хто з нами!!!!!!!!!!???????????? :plus1

KosivArt

Хороша ідея! :drinks:

Я не фанат катання на Михалковій через каміння і корчі, але якшо трасу підчухати, то Буковель най сховається :)

Обов'язково постараюсь прийти + зааґітувати ше пару надійних хлопак. Візьму відро, пилку і сокиру.

anv

Постараюсь прийти. Бо покататись люблю, а лижі дерти жалко!!!

Juha

Цитата: Gora від 23:25, 08 Червень 2012
Що з присутніх на форумі ніхто не їздить на лижах? Невже тут так все запущено в цьому плані?  Як на мене то дивна тишина, 50 з чимось переглядів  та тільки два коментарі :nenayu
Просто з форумчан багато таких,які в Косові не проживають.
А ідея дуже правильна.Я розповім своїм знайомим обов'язково.

До-речі,для Астара новий матеріал.

Gora

Народ. Дякую за підтримку!!!   Фіра рушила  :yahoo:   доречі підчухуванням старих трас не обійдеться, пора вже нові маршрути прокладати.

Збір на +- на 9,30 23 червня на нижній станції витягу Михалкової. Там вже по ходу поділимся на бригади і вперед.

також є думка взяти кілька наметів (два вже є, та там же й заночувати)Ранком можна попрацювати ще, або в гриби, то вже вирішим пепед інвентом.     Два дні було б круто :pleasantry:

оновлений список роадує :dance
1. Ігор Кошак.
2. Юра Воротняк.
3. Вася Варцаб"юк. + 3
4. Борис Боєчко. +1
5. Роман Лучук.
6. Максим Корищук.
7. Марійка Кошак.
8. Ігор М.
9. Роман Чиж.
10.Партізан
11.Стас Адмін
12. anv   Фахівець ??
13. Руслан Пініщук
14.Роман Семак
15.Костя
16... :car

Доречі Juha. Що таке, чи хто такий - Астара?

yurikav

Ідея дуже хороша, я був з Ігором на Подобавці - мені дуже сподобався їхній підхід до приведення до порядку лижних трас. Там на "свято праці" приїздили люди навіть з Києва та із східної України. Приємно бачити як стільки різних людей з'їхалось - щоб зробити катання на лижах настоящим відпочинком. Я дуже радий - що виникла ідея зробити "свято праці" у нас на Михалковій горі і підпримую Ігора на сто відсотків у цій справі.  :good:

Тарас Пасимок

Цитата: Gora від 14:13, 09 Червень 2012
Доречі Juha. Що таке, чи хто такий - Астара?

Астара — місто, центр Астаринського району Азербайджану.
Порт на узбережжі Каспійського моря біля кордону з Іраном.
Залізнич. станція.
4,7 тис. ж. (1956).
Астара — один з центрів рисосіяння, субтропічних культур (цитрусові, чай) і шовківництва. Рибальство. Рибозавод.
В районі — чайна фабрика.

http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B0